Kategóriák
Uncat

ÍGY ÍTÉLTE MAGÁT HALÁLRA MAGYARORSZÁG

Kiáltó Szó a Pusztában
Kiáltó Szó a Pusztában
ÍGY ÍTÉLTE MAGÁT HALÁLRA MAGYARORSZÁG
/

Minden egyes magyar ajkú embernek, aki elhiszi, és kimondja a szájával, hogy a vírus a gyermekek által terjed, tudnia kell, hogy az ártatlanokat hibáztatja a felnőtt társadalom hazugságai, bűnei és keményszívűsége miatt kialakult helyzetért. És ezáltal átkot vesz magára, kimondja saját maga és a családja felett a halálos ítéletet.

Magyarország és a magyar ember az ártatlanok hibáztatásával vonja magára az átkot.

Isten kegyelme és féltő szeretete által szólok, hogy átkot vesz magára mindenki, aki az ártatlanokat teszi felelőssé, és hibáztatja a saját nyomorúságáért, amelyet azzal szerzett, hogy lecserélte Isten szavát az Antikrisztus szavára, a világmédia hazugságaira! Amikor tragédiák sorozata fogja gyötörni a házadat, emlékezzél meg, hogy te figyelmeztetve voltál arra, hogy a Teremtőd akarata és az élet ellen mész, ha a világmédia hazugságai miatt a gyermekeket teszed felelőssé a vírus terjedéséért. De te kinevetted, és megutáltad az Élő Isten szavát, és amiatt költözött be a fájdalom, a betegség és a gyász a házadba.

Ez az Ég és a Föld teremtőjének figyelmeztető szava minden egyes közszereplő, influenszer és az őket követő emberek számára.

Ez ama gyilkos, babiloni mentalitás, amire ezt mondja Jézus Krisztus:

„Fussatok ki belőle én népem, hogy ne legyetek részesek az ő bűneiben, és ne kapjatok az ő csapásaiból:

Mert az ő bűnei az égig hatottak, és megemlékezett az Isten az ő gonoszságairól. (Jel 18:4)

Aki olvassa, vagy hallja e szavakat, ne vállaljon semmilyen közösséget azokkal, akik részt vesznek ebben a fertelmességben. Sőt, aki kapott hatalmat és szót Istentől, tegyen bizonyságot Jézus szavairól, hogy tudják, miért éri őket a csapás!