Kategóriák
Uncat

AZ ÉLET EGY GICCS

Kiáltó Szó a Pusztában
Kiáltó Szó a Pusztában
AZ ÉLET EGY GICCS
/

Régebb úgy beszéltem, mintha semmi más érték nem lenne ebben az életben, mint az a beszéd, amely által élhettem. És bár kemény szavak jöttek ki ajkaimon, volt békességem, mert azokban a szavakban benne volt a Krisztus békessége. 

Meggyőződésem, hogy ezekről a dolgokról csak úgy van értelme beszélni, ahogy régebb beszélhettem, teljes szerelemben, mintha ezeken a szavakon kívül semmi más nem létezne. Merthogy valójában nem is létezik semmi más ezen a világon, csak a Krisztus beszéde, amely azt mondja, hogy az Ég és a Föld elmúlnak, de az én beszédeim soha el nem múlnak. Teljes szívemből kívánom, hogy életem végéig úgy tudjak megnyilvánulni, ahogy az első szerelemben tettem, mert csak ebben a szerelemben van benne a gyógyulás, a feltámadás és az élet ereje. Ha valamiért ez nem menne már nekem, adja az Ég és a Föld Teremtője, hogy mielőbb véget érjen a földi életem, mert a Krisztus szerelmének tüze nélkül az élet nem élet, hanem egy giccs, egy életutánzat, amely csak arra elegendő, hogy megbetegítse, eltorzítsa, és a kárhozatba taszitsa a lelket. 

Inkább töltsek még egy kevés időt a Krisztus szavának szerelemében, mint sok évet az általunk életnek nevezett giccsben, a lélek gyötrelmében! 

https://is.gd/szereto