Kategóriák
Uncat

AKI AZ ORVOSOKBAN HISZ, A HALÁLT VÁLASZTJA

Kiáltó Szó a Pusztában
Kiáltó Szó a Pusztában
AKI AZ ORVOSOKBAN HISZ, A HALÁLT VÁLASZTJA
/

Amai orvosok nem a gyógyulás és az egészség hírét terjesztik, hanem a COVID hatalmát, annak dicsőségét, a betegség és a halál sikerének történetét. Aki pedig folyton a betegség és a halál hírére figyel, és abban hisz, az értelemszerűen a halált választja.

Viszont senki sem tudja megvonni figyelmét a betegség és a halál híréről, aki az élet istenadta örömhírét nem ismerte meg. Ekképp úgy menetel a sírgödör felé, hogy közben azt hiszi, hogy a mindennapi híradó követésével mindent megtesz az egészsége megőrzése érdekében..

Minél jobban figyel az ember az orvosokra, és hisz az ő vírusról és halálról szóló beszédüknek, annál közelebb kerül a halálhoz. Ugyanígy minél jobban figyel valaki Krisztus tanítására, és minél jobban hisz annak, annál közelebb kerül az élethez, ahhoz az élethez, amelyet a Jóságos Isten elképzelt azok számára, akik az ő szavát keresik, szomjazzák, és éhezik az orv-osok és a média szava helyett.

Figyelem! Senki be ne csapja magát, azt gondolván, hogy ő nem hisz az orvosoknak, mert az ember nem tudja megvonni figyelmét a hazugságról mindaddig, amíg meg nem ismerte azt, aki életet lehelt a testébe. A mi váltságunk Krisztus Urunk és a próféták szavai szerint Isten ismeretében, az Ő jelenlétének a gyönyörűségében rejlik. Aki ezt nem kapta meg, az kénytelen olyan embereknél keresgélni, akik éppen úgy tévelyegnek, mint ő.