Kategóriák
Uncat

A VÉGIDŐK JELEI A VILÁGBAN

Kiáltó Szó a Pusztában
Kiáltó Szó a Pusztában
A VÉGIDŐK JELEI A VILÁGBAN
/

Sokan azt mondják erre, hogy ilyen katasztrófák mindig is voltak, és ezután is lesznek, ezzel azt bizonygatva maguknak és környezetüknek, hogy nem kell túlságosan komolyan venni ezeket a jeleket.

A jelenések könyve: „Az első angyal azért trombitála, és lőn jégeső és tűz, vérrel elegy, és vetteték a földre; és a földnek harmadrésze megége, és az élőfáknak harmadrésze megége, és minden zöldelő fű megége.”

Ne feledjük, hogy a legtöbben Noé napjaiban sem vették komolyan ezeket a jeleket.

Jézus ezt mondja. És miként a Noé napjaiban lett, úgy lesz az ember Fiának napjaiban is. Ettek, ittak, házasodtak, férjhez mentek mindama napig, a melyen Noé a bárkába beméne, és eljöve az özönvíz, és mindeneket elveszte.

Hasonlóképen mint a Lót napjaiban is lett; ettek, ittak, vettek, adtak, ültettek, építettek; De a mely napon kiment Lót Szodomából, tűz és kénkő esett az égből, és mindenkit elvesztett: Ezenképen lesz azon a napon, melyen az embernek Fia megjelenik.

Péter mondja: „Az Úr napja pedig úgy jő majd el, mint éjjeli tolvaj, a mikor az egek ropogva elmúlnak, az elemek pedig megégve felbomlanak, és a föld és a rajta lévő dolgok is megégnek.”

Korábbi felvételek:

www.kialtoszo.hu