Kategóriák
Uncat

A TEMETŐBEN NEM LESZ FACEBOOK

Kiáltó Szó a Pusztában
Kiáltó Szó a Pusztában
A TEMETŐBEN NEM LESZ FACEBOOK
/
  • Tudod, miért olyan fontos számodra a közösségi média?
  • Azért, mert amíg össze vagy kapcsolva vele, el tudja fordítani a tekinteted arról a valóságról, amelyet, ha meglátnál, azon nyomban, összetörnél, megsemmisülnél, elpusztulnál, ha Isten kegyelme nem mentene meg. 

A Facebookon (most még) olyan képeket nézhetsz, és olyan képeket mutathatsz magadról másoknak, amilyeneket akarsz. A gödörben pedig azokat a képeket fogod látni, amelyeket itt nem akartál meglátni, és amelyeket te magad hoztál létre a jól kozmetikált bűnökkel, hazugságokkal, és képmutatással.

Lehet, most azt gondolod, hogy meg akarlak félemlíteni e sorokkal. Ezért meggyűlölsz engem. 

De, ha van benned alázat, és van bátorságod, hogy Istentől kérd a látást, nem lesz semmi okod arra, hogy rám haragudj, mert a saját szemeiddel fogod látni, mit tesz a világmédia az emberekkel, és milyen sors vár azokra, akik minden figyelmeztetés ellenére sem rendezik a dolgaikat az Élő Istennel, amíg még van rá lehetőség.

Drága barátom, ne játszd el a lelked. A test halála nem a vég, és nem egy újabb reinkarnáció kezdete, hanem a számadás ideje, ahol nem lesz semmilyen eszköz, amivel elterelhetnéd a figyelmed arról, amit földi életedben felhalmoztál. 

A legtöbben végig fogják nézni a saját temetésüket. Egyesek fentről, mások pedig a koporsóból. 

Ha nem hiszed, kérd Istent, hogy Ő mutassa meg neked személyesen, mi az igazság a halálról. 

Ha megértetted, amit olvastál, mutasd meg ezt a jegyzetet azoknak, akiket szeretsz. 

https://youtu.be/ByjkoS549kE

Hírlevél:

https://www.kialtoszo.hu/hirlevel