Kategóriák
Uncat

A KORRAL NÖVEKSZIK A FÉLELEM

Kiáltó Szó a Pusztában
Kiáltó Szó a Pusztában
A KORRAL NÖVEKSZIK A FÉLELEM
/
  • Hogy lehetséges az, hogy minél idősebb egy ember, annál jobban fél?

  1. Szerinted minek köszönhető, hogy régebb az idős emberek már nem ragaszkodtak annyira az élethez, és nem is féltek; ma pedig minél előrehaladottabb valaki a korban, annál jobban ragaszkodik az életéhez, annál jobban fél, és a vakcinát is annál jobban akarja?
  2. Hogy lehetséges, hogy az idős emberek, akik számára egyre nehezebb az élet, jobban ragaszkodnak az élethez, mint a fiatalok, akiknek még van egészségük, szépségük, idejük?  
  3. Miért van az, hogy idős nők a Facebookon pózolnak, és árulják az összetört, megrongyosodott, beteg testüket, mint valami ócska ruhát, amely már senkinek sem kell? 
  4. Hogy lehetséges, hogy még mindig szépnek akarják látni magukat, és arra vágynak, hogy a külsejük alapján valaki megdicsérje őket ?

Ugye még belegondolni is borzalmas, hogy minél idősebb leszel, annál jobban fogsz félni, és ragaszkodni valamihez, amit semmiképp sem tarthatsz meg? 

  • Lehetséges, hogy azért van ez, mert minél többet él az ember egy elbukott, hazug világban, annál jobban hozzászokik ahhoz, annál több lesz a hazugság az ő fejében, és annál kisebb az esély arra, hogy megtisztuljon az ő lelke? 
  • Szerinted mit mond az emberi lélekről az a tény, hogy idős korban is a testet félti, azt árulja, azt díszíti, és annak egészségét védi? 
  • Nem azt, hogy eltékozolta az életét, nem ismerte meg Istenét, és bár fogytán a test élete, még mindig testi ő? Mi lesz vele, ha már nem lesz teste?

Egyedüli tanítom, szabadítóm és pártfogóm, Jézus Krisztus ezt mondja. 

Aki meg akarja tartani az életét, elveszíti azt. Aki pedig elengedi az életét az Ő szaváért, az igazságért, örökre megtarthatja azt. 

Ha megértetted, mutasd meg ezt a jegyzetet szeretteidnek, ismerőseidnek. 

https://youtu.be/6ru3kkSNf-Q

www.kialtoszo.hu/hirlevel