Kategóriák
Uncat

A SZELFI MEGBETEGÍTI, ÉS MEGÖLI AZ EMBERT

Kiáltó Szó a Pusztában
Kiáltó Szó a Pusztában
A SZELFI MEGBETEGÍTI, ÉS MEGÖLI AZ EMBERT
/

Ismerek egy női személyt, aki évek óta nem nézett tükörbe, nem gyönyörködik önön nagyszerűségében. Ennek ellenére megtarthatta a testi szépségét, amihez még egy belső szépség is társult. 

Ezzel szemben sokan óriási energiát fektetnek bele a külső szépség megszerzésébe és fenntartásába, miközben teljesen elveszítik a belső szépségüket. Érzéstelen és lélektelen zombikká válnak. 

A szelfi megbetegíti, és megöli az embert. 

Akinek tetszik a saját mulandó ábrázata, és abban gyönyörködik, nem ismerheti meg azt a múlhatatlan ábrázatot, amelyet Isten ajándékoz azoknak, akik szeretik Őt és az Ő szavát. Ekképp továbbra is a mulandóval, a romlandóval és a halandóval azonosulnak, és elvesznek. 

A közösségi média, és a testiséget éltető spirituális tanok hatására az ember megtanulja szeretni saját magát, gyönyörködni saját tovatűnő dicsőségében. Így a szemei hozzászoknak a romláshoz, a torzuláshoz. A lélek összenő a test egyre torzuló ábrázatával, és azzal azonosul. A végsőkig azt ápolja, azt próbálja megőrizni, és konzerválni. Beleöli az Istentől kapott lelki erőt a múlandó megörökítésébe. Eközben elmulasztja megismerni Isten múlhatatlan ábrázatát, dicsőségét. Így nem változhat el az ő önazonossága a mulandóról a múlhatatlanra. Továbbra is az öregedő és rothadó testtel azonosul, és annak halálával együtt kárba vész a lélek. 

„Ne szeressétek a világot, se azokat, a mik a világban vannak. Ha valaki a világot szereti, nincs meg abban az Atya szeretete.

Mert mindaz, a mi a világban van, a test kívánsága, és a szemek kívánsága, és az élet kérkedése nem az Atyától van, hanem a világból.

És a világ elmúlik, és annak kívánsága is; de a ki az Isten akaratát cselekszi, megmarad örökké. 1Jn 2:15”

A FENEVAD KÉPE AKKOR ÉS MOST

TALÁLKOZÁSOM AZ AMERIKAI ELNÖKKEL

FELMENŐID HATÁSA AZ ÉLETEDRE

MILYEN LENNE A FÖLDI MENNYORSZÁG?

ÉLET – jelentése

AMERIKÁBAN JÁRTAM – Álom vagy valóság?

TI PEDIG MINDNYÁJAN TESTVÉREK VAGYTOK

EGY PAP MENTETTE MEG AZ ÉLETEMET – igaz történet

ATTILA CSODAORSZÁGBAN

MÉG ÉN SEM HISZEM, AMIT MONDOK

ZÁRT RENDSZEREK RABSÁGÁBAN

MIÉRT ‘KELL’ LELEPLEZNI A RENDSZERT?

GYILKOS TELEFONOK

KINEK ADOD A HATALMAD?

AZT AKARJÁK ELHITETNI, HOGY NINCS ÉRTELME BESZÉLNI

MENNYEI ÖNKIELÉGÍTÉS