Kategóriák
Uncat

ZÁRT RENDSZEREK RABSÁGÁBAN

Kiáltó Szó a Pusztában
Kiáltó Szó a Pusztában
ZÁRT RENDSZEREK RABSÁGÁBAN
/

Hogyan alakulnak ki a zárt rendszerek?

Hogyan emésztik fel saját magukat a zárt rendszerek?

A zárt rendszerek hogyan ejtik rabul az embereket?

Kik, és hogyan jöhetnek ki a zárt rendszerekből?

TRUTHER: Az igazságkeresők csapdája

TUDÁS

Minél többet tud az ember, annál többet ás. Minél többet ás, annál mélyebbre süllyed:

Birtokolt tudás = zárt rendszer.

Lélek általi tudás = nyílt rendszer (szerrend) = menny.

A találkozások elkerülhetetlenek. Minden találkozás alkalmával elkezdődik egy interakció, egy információcsere. Ha két ember találkozik egymással, az egyik automatikusan felveszi a domináns (irányító) szerepet, a másik pedig automatikusan recesszívvé (követővé, befogadóvá) válik. Lelki értelemben egy közösülés, és megtermékenyítés történik, amelyben a domináns, uralkodó személy megtermékenyíti a recesszív, alárendelt személyt az ő szavaival, lelkületével. Ezáltal megváltoztatja a recesszív személy gondolkodását, belső világát.

Ezek a folyamatok jelen vannak, és működnek minden találkozás alkalmával, akkor is, ha tudomásul vesszük, akkor is, ha nem. Akkor is, ha elfogadjuk, akkor is, ha tagadjuk azok létezését.

Ezért mondja Isten az ő gyermekének, hogy ne te térj meg hozzuk, hanem ők térjenek meg hozzád.

Miért is? Hogy leuralja azokat, akikkel interakciót folytat? Vagy inkább azért, mert ő megismerte az élet szavát, amely által feltámadt az ő lelke, és azok lelke is feltámadhat, akik hallgatnak rá?

Ha ő nem szól, azok fognak szólni, akik nem tudnak másról beszélni, mint a halott és mulandó dolgokról, amelyek megölik a lelket.

A hébereket Mózes azért hordozta a pusztában negyven éven keresztül, hogy a halott dolgokról szóló fölösleges beszédek, gondolati és viselkedési sémák, bűnök lemorzsolódjanak róluk, és a lelkük hozzászokjon az élet szavához. Jézus azért töltött negyven napot a pusztában, hogy megerősödjön az élet beszédében. Azután pedig visszajött a világba, és bár folyamatosan provokálták őt, sosem rendelte alá magát a halott dolgokról való beszédeknek, a testi gondolkodásnak, hanem az élet szavaival lefegyverezte azt. Ennek következtében meggyógyultak, akik hallgatták őt.

Amikor te találkozol emberekkel, ki irányítja a beszélgetést? Ki termékenyít meg kit? Isten lelke irányítja az interakciót az ő életet adó szava által, vagy a hangoskodó testi emberek irányítják azt a halott dolgokról való fecsegés által, amelyekkel megölik benned is az élet szavát, megbetegítve a lelked és a tested?

Kértél-e, kaptál-e védelmet a halott dolgokról szóló gyilkos beszédekkel szemben? Megismerted-e az élet szavát, amelyek visszahozták Jézus testét a halálból? Kívántad-e, hogy megtisztulhass, és megerősödj azáltal? Kívántad-e, hogy világosság lehess azok számára, akik le vannak uralva, és meg vannak betegítve a halott dolgokról szóló beszédek által?

FEL AKARTAK AKASZTANI

MIÉRT A FÁJDALOM ÉS AZ ELMÚLÁS KÉPEI JÖNNEK SZEMBE VELED?

AZT AKARJÁK ELHITETNI, HOGY NINCS ÉRTELME BESZÉLNI

GYILKOS TELEFONOK

KINEK ADOD A HATALMAD?

https://szabadulas.github.io/a-tuzzel-jatszunk/

AZT AKARJÁK ELHITETNI, HOGY NINCS ÉRTELME BESZÉLNI

MIÉRT A FÁJDALOM ÉS AZ ELMÚLÁS KÉPEI JÖNNEK SZEMBE VELED?

Ezért gondolkodsz úgy, ahogy gondolkodsz:

Amikor a külső, emberek által előállított képekre figyelünk, figyelmen kívül hagyjuk a belső, Lélek által adott képeket. Eközben a külső képek manipulálnak, formálják az életünket, alakítják az értékítéletünket. Benne tartanak a tér és az idő fogságában.

Míg a belső képek, amelyeket Isten ad nekünk, táplálnak, életet adnak nekünk, a külső, emberek által előállított képek elszívják tőlünk az Istentől kapott életerőt. Azt az életerőt, és életidőt, amit arra kaptunk, hogy vissza találjunk Őhozzá, az Ő „házába”.

A modern társadalomban szinte minden, amit a szemeinkkel látunk, az emberek életerejéből van előállítva. Abból az életerőből, amelyet azáltal kapunk, hogy a belső, Istentől kapott képekre figyelünk.

Amikor az ember a külső képekre figyel, azokkal azonosul anélkül, hogy tudatosulna benne ez a folyamat. Azonban a külső, emberek által előállított képek, nem élők, hanem halottak, élősködők. Ahogy Jézus mondja, gyilkos és rabló, hisz az emberek életerejéből és idejéből vannak létrehozva, és fenntartva az emberek elkápráztatása céljából, hogy ők továbbra is a külső, halott képekre figyeljenek, azzal azonosítsák magukat a belső, Isten által vetített képek helyett. Ekképp elvesznek, mert Isten nem adja az életerőt az emberek által létrehozott hamis képekre, mert azok folyton konfliktusokat szülnek, gyilkolást eredményeznek.

Ezért, akik annak ellenére, hogy hallják az Ő hívását, továbbra is a külső, kívülről bevetített halott képekre figyelnek, önként kiszolgáltatják az életük idejét és az életük erejét a halott képeknek, és élettelenné…