Kategóriák
Uncat

A RÁK ÖNMAGÁT PUSZTÍTJA

Kiáltó Szó a Pusztában
Kiáltó Szó a Pusztában
A RÁK ÖNMAGÁT PUSZTÍTJA
/

Mit tesznek a rákos sejtek? Megtámadják, majd megölik a testet. És amikor test nélkül maradnak, ők is elpusztulnak. Ha nem maradunk meg az igazságban, Krisztus beszédében, a saját fejünk szerint kezdünk működni, és a 'Krisztus teste', avagy Isten gyermekei ellen fordulunk. Azonban Krisztus nem hagyja elveszni a testét. Ahogy mondta, velük marad az idő végezetéig. Ezért a rákos sejtek kivágattatnak a testből, és kivettetnek a külső sötétségre, a lázadó emberi elme 'démonjai' közé, ahol sírás és fogcsikorgatás lesz a sorsrészük. 

Az apostolok idejében nem a test halt meg, hanem a két rákos sejt lett kivágva a testből: Anániás és Szafira. Aki lázad az ő testvére ellen, saját maga ellen vétkezik. Rákos sejtként kivágattatik a testből. 

„Erről ismeri meg mindenki, hogy az én tanítványaim vagytok, ha egymást szeretni fogjátok.” Jn 13:35 

„Valljátok meg bűneiteket egymásnak és imádkozzatok egymásért, hogy meggyógyuljatok: mert igen hasznos az igaznak buzgóságos könyörgése. ” Jak 5,16 

Ne egymás bűneit valljátok meg, hanem a saját bűneiteket egymásnak. Hű az, Aki megszabadít bűneink terhétől, ha megtagadva büszkeségünket, megalázzuk magunkat előtte. 

Ingyen kaptátok. Ingyen adjátok! 

https://kialtoszo.hu/vegyetek-erot/

https://kialtoszo.hu/penthouse-keresztenyseg/

https://kialtoszo.hu/elengedni-vagy-feledni/