Kategóriák
Uncat

A POKOL JELENTÉSE – A testi vágyak rabságában

Kiáltó Szó a Pusztában
Kiáltó Szó a Pusztában
A POKOL JELENTÉSE - A testi vágyak rabságában
/

A pápa azt mondja, a szex Isten ajándéka. Szerinte a homoszexualitás is az. Különben nem áldotta volna meg az azonos nemű párokat. Ezek a kijelentések minden embernek tetszenek, aki meg van kötözve a testiség, és a földhözragadtság által. Ha Isten megengedné, rövid időn belül a pápa azt is kijelentené, hogy a pedofília is Isten ajándéka, és a pedofilokra is áldását adná.

Vallások és tudományos köntösbe öltöztetett hazugságok által eltorzított elmével bizony lehetetlen tisztán látni a dolgokat. Ezért javaslom mindenkinek, hogy amiről úgy gondolja, hogy Isten ajándéka, és nélkülözhetetlen része az életünknek, azzal menjen vissza a gyermekkorába. Emlékezzen vissza arra, hogy milyen érzés volt gyermekként először megkóstolni az alkoholt, vagy a cigarettát. Vagy mit váltott ki belőle, amikor a szüleit hallotta nyögni a másik szobában.

Aki egyetért azzal, hogy a szex Isten ajándéka, mint örömszerzési és élvezeti aktus, képzelje el, amint az ő gyermekével idősebb személyek azt teszik, amit ő maga is tett, vagy tett volna mások gyermekeivel. Vagy pedig kérje meg a szüleit, hogy engedjék meg, hogy végig nézhesse, miközben, mint lelki nyomorékok, egymás beteg testéből kívánnak még egy kis örömöt kicsikarni.

Az ajándékkal dicsekedni szokás, nem elrejteni azt. Ezért nincs semmi rossz abban, ha elmész a kislányoddal vagy a kisfiaddal randira és végignézed, mit tesznek egymással. Ők pedig örömmel megmutatják neked ajándékaikat.

Mindenki, aki nem ismerte meg az Élő Isten szavát, és nincs kapcsolata az Ő lelkével, meg van kötözve az elme börtönében, amely egy önmegsemmisítő, lelket felemésztő rendszerként működik az ő fejében, és amely csak akkor áll le, amikor a lelket már teljesen tönkretette, a kárhozatba taszította. A legtöbben az utolsó pillanatig meg lesznek győződve arról, hogy jól gondolták a dolgokat. Ennek ellenére, amikor érzi a halál közeledtét, senki sem örül. Pedig egész életében azt hívogatta.

„Mert az Isten országa nem evés, nem ivás, hanem igazság, békesség és Szent Lélek által való öröm.” Rm 14:17

Bizony fontos az embernek újonnan születni. Különben nem láthatja Isten országát, az igazságot. Jn 3:3

11 NAP ALATT 12 FÖLDRENGÉS VOLT ROMÁNIÁBAN

MEGHALNI SINCS IDŐM