Kategóriák
Uncat

A MAJOMHIMLŐ AZ OLTAKOZÁS KÖVETKEZMÉNYE

Kiáltó Szó a Pusztában
Kiáltó Szó a Pusztában
A MAJOMHIMLŐ AZ OLTAKOZÁS KÖVETKEZMÉNYE
/

„Elméne azért az első, és kitölté az ő poharát a földre; és támada gonosz és ártalmas fekély azokon az embereken, a kiken vala a fenevad bélyege, és a kik imádják vala annak képét.” – Jelenések Könyve 16:9

A szervezetünk úgy van megalkotva, hogy automatikusan kilökjön magából minden (élet-)idegen anyagot. Minden életidegen anyag, ami a gyomorba, azaz az emésztőrendszerbe kerül, a végbélen keresztül távozik. Viszont a vérbe, illetve az izomba közvetlen módon, gyógyszer gyanánt, belefecskendezett méreganyagok, és az általuk megölt sejtek a bőr felszínén, fekélyek formájában próbálnak távozni. Ezt nevezi a több millió ember haláláért felelős bűnszervezet (WHO – Egészségügyi Világszervezet) majomhimlőnek, aminek a valódi eredetét ráfogja az ártatlan állatokra, amelyek nem védhetik meg magukat a gonosz ember vádjaival szemben. Viszont az istenadta törvény rendezi a kiegyenlítetlen számlákat. Ezért, akik nem hajlandók belátni, hogy Isten szava helyett a tudósok és a vezetők hazugságaiban hittek, és azért betegek, súlyos fekélyek által kínoztatva fogják bevégezi a földi életüket, amelyekkel ha ismételten az orvostudományhoz fordulnak (a kegyelmes Isten helyett), aláírják a halálos ítéletüket.

„És káromlák a menny Istenét az ő kínjaik és fekélyeik miatt; és meg nem térének az ő cselekedeteikből.” – Jelenések Könyve 16:11

Boldog az az ember, aki értheti e gondolatokat, és személyesen a teremtőjéhez fordul látásáért, és gyógyulásért, mert Isten az ilyennek nem csupán a testét, hanem ami fontosabb. a lelkét is meggyógyítja!

Sajnos támadják a youtube és facebook csatornánkat. Azzal fenyegetnek, hogy letörlik, mivel a tartalom nincs összhangban a WHO (Egészségügyi Világszervezet) állításaival.

Akik, tehetik, töltsék le ezt a hangfelvételt/videót, és töltsék fel a saját csatornájukra., hogy minél több ember tudjon róla, mit tesz a WHO az emberekkel az egészség nevében.

Már a COVID időszak alatt figyelmeztetett Isten bennünket, hogy ez fog történni:

https://kialtoszo.hu/fekelyek-alombol-valosag-az-oltas-mellekhatasai/

https://kialtoszo.hu/veszelyben-orban-elete/

https://kialtoszo.hu/osztol-nem-lesz-valasztasod/