Kategóriák
Uncat

A LEGFINOMABB CSÓK-OLÁDÉ

Kiáltó Szó a Pusztában
Kiáltó Szó a Pusztában
A LEGFINOMABB CSÓK-OLÁDÉ
/

Ha a testiség a lélek ellensége, Isten miért ad olyan álmokat, amelyekben testi érintkezés van?

Kaptam egy tanítást, amit azért osztok meg veled, mert téged mutatott Mennyei Atyánk az álomban. 

Hosszú útra készültél. És mielőtt elindultál volna, megcsókoltalak. Ennek a jelentése nem a testi csók, hanem az, amiről szó van a Bibliában. A zsoltáros azt mondja, csókoljátok a fiút. Pál apostol pedig azt mondja, köszöntsétek egymást szent csókkal… tehát ez a csók Isten igéje, amiben gyógyulás van, feltámadás és élet. 

Miután megcsókoltalak, egy autóban voltunk ketten. És arra kértelek, hogy vedd át a kormányt, hogy én elmehessek a másik autóért, de te azt mondtad, nem akarsz vezetni. Én amíg elmentem a másik autóért, ami a saját életem járművét jelképezi, addig te eltűntél az autóból. Két autóval maradtam. Két autót kellett volna vezessek egyszerre, ami lehetetlen. 

Közben azt láttam, hogy mindkét autó, ütött kopott állapotban van. Ennek jelentése, hogy a földi életünk járműve már nem tökéletes, bármikor elromolhat, vagy végleg megállhat. Amikor végre elvittem mindkettőt a célig, már nem volt parkolóhely. 

A megértés, amit kaptam. Bárkit megcsókolhatok, mint ahogy Jézus megcsókolt engem, és megcsókolt nagyon sok más bűnös embert rajtam kívül az élet szavával. Viszont, ha ez megtörténik, utána mindenkinek saját magának kell vezetni az Ő csókja, illetve beszéde által a saját járművét, mert senki más nem vezetheti azt helyette. Tehát elmondjuk, amit elmondhatunk, amire a Magasságos Isten indít, de más helyett nem vezethetünk. Ezért nem lehetnek vallási vezetők, akik mások járműveit vezetik. Hisz Jézus megmondta, hogy Ő mindenkit személyesen vezet, aki elfogadja az Ő csókját, beveszi szívébe az Ő beszédét.

https://kialtoszo.hu/audio