Kategóriák
Uncat

A JÓISTEN NEM LÉTEZIK

Kiáltó Szó a Pusztában
Kiáltó Szó a Pusztában
A JÓISTEN NEM LÉTEZIK
/

  • Hogy lehetséges az, hogy az egész Kárpát-medence hisz a Jóistenben, de amikor dönteni kell az Ő oltalma és az oltás között, mindenki az oltást választja?
  • Hogy lehetséges az, hogy mindenki hisz a Jóistenben, de betegség esetén, mindenki az orv-osokhoz, a patikához és az emberi tudományokhoz fordul segítségért?
  • Hogy lehetséges az, hogy mindenki hisz a Jóistenben, de mégis a televíziók és a telefonok képernyőjén keresi a híreket, amelyeket emberek szerkesztenek és táplálnak be az ő elméjébe?
  • Hogy lehetséges az, hogy mindenki hisz a Jóistenben, de amikor helyzet van, a bizalom helyett, mindenki a félelem által van irányítva?
  • Hogy lehetséges az, hogy mindenki hisz a Jóistenben, de amikor betegség van, és imádkozik hozzá, ő nem válaszol?

Úgy lehetséges mindez, drága embertárs, hogy a Jóisten nem létezik. Mindenki Jóistene a saját elméjének a szüleménye. A te Jóistened te magad vagy. Az ő Jóistene pedig az ő agyának, emberi elképzelésének a szüleménye.

Isten nem csupán jó. Isten tökéletes, kegyelmes, könyörületes, hatalmas. Viszont ahhoz, hogy élhessünk az Ő ajándékaival, fontos, hogy az elménk szülte Jóistent behelyettesítsük az Élő Isten ismeretével, akiről Jézus azt mondta, hogy én és az Atya egy vagyunk, aki engem megismert, az Atyát ismerte meg.

Amíg az ember a saját, és embertársai elképzelését tiszteli Isten nevében, addig veszélyben az Ő élete, mert az Élet Szerzője NEM adja az ő hatalmát, az ő erejét emberi képzelgések mellé, mert ha megtenné, akkor soha senki nem ismerhetné meg Őt, és az Ő országát.

Ha jól laktál te is a vallások, és az emberi elképzelések alkotta jóistennel, olvasd el Jézus tanításait, amelyeket megtalálsz a Máté, Márk, Lukács és János evangéliumában, és kérj segítséget az Úristentől, hogy megérthesd, amit olvasol. Ugyanis az Ő segítsége nélkül, csupán az emberi értelmére támaszkodva, senki sem értheti meg Jézus kijelentéseit, csak az, akiben van gyermetegség, szelídség és alázat az Ég és a Föld Teremtőjével szemben.

www.kialtoszo.hu/hirlevel