Kategóriák
Minden

VERSENYEZTÉL, SIKERÜLT, GYŐZTÉL

De el van takarva az arcod. Azt sem lehet tudni, ki győzött. Azt hitted, te vagy az, aki győzött. De az a tény hogy engedelmeskedned kell a parancsszónak, és el kell takarnod az arcod, ellened vall, és szembesít azzal, hogy mégsem te győztél, hanem az a szellemiség, amely rabul ejtett téged.

Szembesülnöd kell azzal, hogy még mindig rab vagy.
Az egoizmus rabja, a pénz és a pénzszeretet rabja, a jólét és a kényelem rabja, a hatalom és a hatalomvágy rabja, a versenyszellem és a győzelem rabja, a sikervágy és a siker rabja, a kitüntetések, az oklevelek, az elismervények és az emberek dicséretének rabja, a beképzeltséged, az önteltséged, a vélt tudásod és a népszerűséged rabja, a gyógyszeripar rabja, a vakcina rabja, a lelki békétlenség rabja, és a félelmeid rabja.
A HALÁL RABJA.

Boldog az az ember, akinek csupán egyetlen rabsága van: KRISZTUS ÉLETRŐL SZÓLÓ BESZÉDE, AZ IGAZSÁG. …mert aki az igazság rabja, a szabadság gyermeke, Isten szeretett teremtménye, akiben Ő örömét leli örökkön örökké.

Ha segítenek neked ezek a tartalmak, kérlek, mutasd meg ismerőseidnek is. Itt kérhetsz értesítést a legújabb üzenetekről: https://kialtoszo.hu/hirlevel/

A Youtube videókról pedig (amíg még létezni fog) itt:
https://www.youtube.com/kialtoszo?sub_confirmation=1

[fwdrap preset_id=”sotet” playlist_id=”KÖZELI” start_playlist_id=”preset” start_track_id=””]