Kategóriák
Uncat

UFÓK JELENTEK MEG MAGYARORSZÁGON

Kiáltó Szó a Pusztában
Kiáltó Szó a Pusztában
UFÓK JELENTEK MEG MAGYARORSZÁGON
/

Mi az oka annak, hogy a magyar sajtó egyre gyakrabban beszél a földönkívüliekről?

Egyre több rejtélyes dolog történik, a világban, amelyet sokan Istentől való jelnek hisznek. Száguldó fénycsóvák az égen, életjelet mutató szobrok és vallási szimbólumok, földönkívüli intelligencia jelenlétére utaló beazonosíthatatlan objektumok stb. Ráadásul még Isten is azt mondja, hogy jeleket fog tenni az utolsó napokban.

Emlékezzünk arra, hogy Egyiptomban, a kivonulás előtt a fáraó emberei is cselekedték azon jelek egy részét, amelyeket Mózes mutatott. Ma a technika vívmányaival könnyen lehet előidézni olyan jeleket, amelyeket az ember szemei korábban nem láttak. A technika eszközeivel még akár azt is meg lehet valósítani, hogy egy Szűzanya vagy egy Jézus szoborra emlékeztető kép jelenjen meg egy templomban, vagy egy ember otthonában.

Jézus ezt mondja.

„Mert hamis Krisztusok és hamis próféták támadnak, és nagy jeleket és csodákat tesznek, annyira, hogy elhitessék, ha lehet, a választottakat is.”

Honnan tudhatjuk, hogy a jelek és a csodák tőle vannak, vagy pedig az emberektől? Kitől mástól kaphatnánk választ erre a kérdésre, mint attól, aki felhívja a figyelmünket arra, hogy nem minden csoda Istentől való? Na de vannak-e még olyan emberek, akik az Ő élő szavát hívják segítségül mielőtt hinnének egy csodában?

https://kialtoszo.hu/csodak-es-talanyok-az-utolso-idokben/