Kategóriák
Uncat

TELJESEN MINDEGY, HOGY OLTATSZ, VAGY SEM

Kiáltó Szó a Pusztában
Kiáltó Szó a Pusztában
TELJESEN MINDEGY, HOGY OLTATSZ, VAGY SEM
/

Isten NEM akarja, hogy oltass. A vakcina NEM Tőle van. Mindazonáltal fontos EGY-értelműen kijelenteni, hogy NEM az a legfontosabb kérdés, hogy oltatsz-e, vagy sem, és NEM csinálhatunk vallást sem az oltásból, sem az oltás megtagadásából. NEM hitethetjük el senkivel, hogy akkor dönt jól, hogy az oltást választja, de azt sem hitethetjük el senkivel, hogy akkor dönt jól, ha megtagadja az oltást.

Nem az oltás felvételének vagy megtagadásának a kérdése az Isten, hanem az, aki Jézus Krisztus élete és beszéde által kijelentette magát.

Rengetegen vannak, akik be vannak csapva azáltal, hogy jól döntöttek, mert megtagadták a mérget. Emberek! Jézus idejében nem volt vakcina. Mégis rengeteg lélek került a feneketlen szakadékba, ahogy Ő fogalmazza, a gyehenna tüzére. Két éve még nem volt COVID, mégis gyógyíthatatlan betegségek vettek véget nagyon sok ember életének.

Vigyázat! Bálványt csináltunk az oltani, vagy nem oltani kérdésből, és a legfontosabb kérdéseket továbbra is figyelmen kívül hagyjuk.

  1. Milyen a szívünk állapota?
  2. Kinek a szava az úr a mi életünkben? Az emberek szava, vagy Isten szava?
  3. Ki irányítja a gondolkodásunkat? Az emberek, vagy Krisztus beszéde?

Ha a lélek nem fordul vissza az ő Teremtőjéhez, és nem kéri személyesen tőle, hogy megtisztítsa őt, teljesen mindegy, hogy a feltételezett vírustól fog elpusztulni, vagy annak feltételezett ellenszerétől, az oltástól.

Tehát nem az a legfontosabb kérdés, hogy oltással, vagy anélkül, hanem az, hogy Istennel, vagy nélküle. Jézus Krisztus beszéde, vagy emberek beszéde. Emberkövetés, vagy Krisztus-követés.

Senki se csapja be magát, mert az oltás senkit sem véd meg a haláltól és a kárhozattól. Ugyanígy önmagában az oltás megtagadása sem véd meg a haláltól és a kárhozattól. A pokolban bőségesen van hely úgy az oltottaknak, mint az oltatlanoknak. Ugyanúgy a mennyek országában is.

– Istentől van-e az oltás, Ő akarja-e, hogy oltass.

– Teljesen biztos, hogy NEM.

– Oltass, vagy ne oltass?

– Ha emberektől származik a válaszod erre a kérdésre, akkor biztos lehetsz abban, hogy neked teljesen mindegy, hogy oltatsz, vagy sem. Ha pedig személyesen Isten szavától kapod a választ, a feltámadt és ma is élő Jézus Krisztustól, biztos lehetsz abban, hogy helyesen döntöttél.

Bizonyságot teszek arról, hogy ahogy kétezer évvel ezelőtt Jézus meggyógyította a leprást az ő betegségéből, úgy ma is megszabadítja a megtévesztett embereket a szérum mellékhatásától, akik csalódva az emberek szavaiban, megtört szívvel, alázattal személyesen hozzá fordulnak gyógyulásért, egészségért, a lelki halálból való feltámadásért.

Tehát nem az a legfontosabb kérdés, hogy oltással vagy anélkül, hanem az, hogy Krisztussal, vagy Krisztus nélkül.

Ingyen kaptátok, ingyen adjátok!

LETÖLTÉS