Kategóriák
Uncat

SZABADULÁS A GYÜLEKEZETBŐL

Kiáltó Szó a Pusztában
Kiáltó Szó a Pusztában
SZABADULÁS A GYÜLEKEZETBŐL
/

Tíz évet rabolt el az életükből a gyülekezet, ahol szembesülniük kellett azzal, hogy nem tetsző az ő istenüknek, ha valakinek kérdései vannak, netán megértéseket is kap személyesen a Jóságos Isten kegyelme által.

Ha Isten nyilvánvalóvá tette, és folyamatosan nyilvánvalóvá teszi, hogy személyesen vezeti, és tanítja az ő gyermekeit, feltevődik a kérdés, hogy mi célból jönnek létre a gyülekezetek…

„Sajnos mi is ott voltunk sokáig, kb. 5 éve jöttünk ki …Az Úr Isten lelke szó szerint kizavart arról a helyről! Én ott ismertem meg a férjemet, nem volt könnyű, de a Lélek meg tudta győzni a férjemet is, hogy ki kell jönni onnét… Küszködünk, de kitartunk Krisztus segítségével… Isten áldjon meg benneteket!” (Judit)

„Mi is hasonló felismerésekre jutottunk a férjemmel, az Úr Lelke által. Mi ref.gyül.ben voltunk, 20 év után szabadított ki az Úr. Nálunk is a pénz, a folyamatos építkezés körül forgott minden+bekeverték a pszichológiát, a humanizmust, meg hogy szeretnünk kell önmagunkat (a lelkésznő szájából hallottam!!), a legtöbb lazább alkalom szinte semmiben sem különbözött a világi szórakozástól..hiába akartam bárkivel is megosztani, vagy megbeszélni bizonyságaimat vagy a felismeréseimet, melyeket az Úrtól kaptam, nem akartak Istenről beszélni, csak szórakozni, és kibeszélni világi életüket.. hiába szajkóztam, hogy nem lehet csak önmagunkkal foglalkozni, hogy nekünk küldetésünk van a világ felé, az evangéliumot hirdetni..süket füleket találtam csak. A kovid alatt tudatosult igazán, amikor bezárták a templomokat, hogy Isten nincs ott. Ő nem lakik a kőtemplomban, de a mi gyül.ben sem! Istentől erőteljes felszólítást hallottam: Istennek kell tetszeni, nem embereknek! Fussatok ki belőle, én népem! Eldöntöttük férjemmel, nem akarunk többé visszamenni oda, ahol majdnem holtra száradtunk belülről. Azóta úgy érzem magam, és férjem is, mint a szabadon engedett madár: Isten átölel, szava megvidámítja szívünket, lelkünket, végre élő vizek folynak bensőnkben! Köszönjük Atyánk, egyedül Benned bízunk!”

Forrás: https://youtu.be/-73_0100m_s

KALIFORNIÁBAN GYŰLÖLETBESZÉD ÜRÜGYÉN BETILTANÁK A BIBLIÁT