Ha segítségre van szükséged…

Ha el szeretnél indulni a Krisztus által kijelölt keskeny úton, de nem tudod, hol kezd, és szükséged van emberi szóra, egy kis bátorításra, küldj üzenetet nekünk az alábbi lehetőséget használva. A leveledben röviden írd le, milyen utakat jártál be eddig, és milyen nehézségeid, megkötözöttségeid vannak, amelyek korlátoznak a szabadságodban. Minél őszintébb a bemutatkozásod, annál nagyobb a valószínűsége annak, hogy olyan személy fog válaszolni a leveledre, aki a tiédhez hasonló életutat járt be, és el tudja mondani neked, őt miként szabadította meg Isten a rabságából.

Ha korábban olyan ezoterikus, New Age tanfolyamokon vettél részt, amilyeneket Villás Béla (is) szervez (reiki, jóga, regressziós meditációk, reinkarnációs tanok, szellemidézés, kristály gyógyítás, jóslás (kártyával, ingával), pránanadi, theta healing, vipassana, metafizika, asztrológia, agykontroll, sámánizmus, táltos iskola stb), olyan személy fog válaszolni a leveledre, akinek voltak hasonló tapasztalatai. Ezért el tudja mondani neked mi a különbség az ezotéria istene és az Élet teremtője között. 

Amennyiben katolikus háttérrel rendelkezel, és a Szűzanya kultusz csapdájába estél, olyan személy fog válaszolni, akit a katolikus vallás babonáiból hozott ki a Mindenható. 

Ha eddig világias, materialista életet éltél, netán rabjává váltál a testi élvezeteknek (játékgépek, alkohol, kábítószer, pornó stb), olyan személy fog válaszolni a leveledre, akit ezektől a szenvedélyektől szabadított meg Isten.

Ha eddigi életed során a néphagyományokban, a népgyógyászatban kerested az egészséget, az örömöt és a lelki békét, de nem találtad, itt olyan személlyel léphetsz kapcsolatba, aki hozzád hasonlóan nem lelte meg lelki békéjét és egészségét ezen irányzat által.

Mielőtt írsz, fontos tudnod, hogy nem tartozunk semmilyen vallási felekezethez, és másoknak sem javasoljuk, hogy vallásokban, emberi szervezetekben keressék az igazságot. Ezért a legtöbb, amit tehetünk embertársunkért, az, hogy őszintén elmondjuk, mikképp szabadított meg bennünket az Élő Isten a világ labirintusából; és segítünk megérteni, hogyan kerülhet egy igazságkereső ember abba az állapotba, hogy meghallja a Gondviselő Isten szavát, amely révén megszabadulhat abból a rabságból, amelyet a világ hazugságai okoznak az embernek. 
Azon személyek, akik válaszolnak a levelekre, önként, mindenféle anyagi érdek nélkül áldoznak életük idejéből arra, hogy embertársaiknak segítsenek. Az egyedüli ok, amiért úgy döntöttek, hogy segítenek másoknak, a hála, amit a Teremtő Istennel szemben éreznek, kinek irgalma hozzájuk is lehajolt, amikor bajban voltak.

Önként vállalt szolgálatunkban az egyedüli mesterünk, az Úr, Jézus Krisztus tanácsát követjük, aki, amikor elküldte az Ő barátait, hogy embereket szabadítsanak, és gyógyítsanak, ezt mondta.
„Ingyen vettétek, ingyen adjátok!”
Őszintén hiszünk abban, hogy minden igazi kincs és minden valódi érték ingyen van, kegyelemből adatik az Élet Teremtőjétől azon személyek számára, akik szeretnének az Ő gyermekeivé válni.

Ha őszintén be tudod látni, hogy Isten irgalma és mindenható ereje nélkül lehetetlen megszabadulni abból a bajból, amelybe a világ hazugságait követve kerültél bele, írj bizalommal. És ha úgy kedves a Kegyelem Szerzőjének, felveheted a kapcsolatot egy olyan személlyel, aki tud segíteni neked az Út elején.

[contact-form-7 id=”3647″ title=”Segítségkérés”]