Kategóriák
Uncat

OLTOTTAK OLTATLANOK ELLEN – A COVID TELJES FORGATÓKÖNYVE

Kiáltó Szó a Pusztában
Kiáltó Szó a Pusztában
OLTOTTAK OLTATLANOK ELLEN – A COVID TELJES FORGATÓKÖNYVE
/
 1. A tömeg elhiszi a médiában terjedő COVID propagandát, amely „véletlenül” épp a tavaszi nátha és influenza idején ütötte fel a fejét.
 2. A szokásos tavaszi tisztulást előidéző nátha tüneteit, ami kegyelmi ajándék Istentől, immár a COVID-dal asszociálja a világmédia. Ekképp meggyőzi az embereket arról, hogy egy világméretű kór ütötte fel a fejét, amely könyörtelenül pusztít.
 3. A legtöbben nem Istenhez fordultak látásért, igazságért, hírekért, hanem a médiának, az orv-osoknak, a vallási és politikai vezetőknek hittek.
 4. Ezért a COVID hírek, gyökeret eresztettek a többség fejében. A tömeg elhitt mindent, amit a vezetők mondtak.
 5. Ekképp indokoltan, az általuk kitalált indokkal elrendelhették a karantént és a lezárásokat a világ minden pontján.
 6. A lezárások alatt pedig ez történt:
 7. Felszerelték mindenhol az 5G antennákat.
 8. Fertőtlenítették az utcákat, köztereket, a bevásárlóközpontokat.
 9. Így, fertőtlenítés címszó alatt, valódi mérget (vírust) juttattak be az emberek életterébe.
 10. A méreg pedig valódi tüneteket produkált, ami látszólag azt bizonyította, hogy létezik a világjárvány.
 11. Az emberek elméjében a bejuttatott hazug információ félelmet ébresztett.
 12. A fertőtlenítőszerként forgalomba helyezett méreg, a maszk általi friss levegő megvonás, és a hazug információk okozta félelem pedig további fizikai tüneteket produkált, amely még jobban megerősítette az emberek azon hitét, hogy létezik a COVID.
 13. Azokon, akik felveszik az oltást, az különböző tüneteket fog produkálni, mivelhogy az oltás által bejuttatott anyag feltételezhetően manipulálható a magas frekvenciatartományú 5G hullámok által:
 • indokolatlan kedvtelenség
 • ingerlékenység
 • fáradékonyság
 • agresszív viselkedés
 • gyengülés
 • megbetegedés
 • lélegeztető gépes kezelés (Jelenések 9)
 • elhalálozás a testi és mentális mérgezés következtében.
 1. Ekkor a média meggyőzi a tömeget arról, hogy ezt egy COVID mutáns okozta, miközben az emberek valójában a mérgezés következtében betegednek, és halnak meg.
 2. Akik még ezek után is hisznek a médiának, arról is meg lesznek győzve, hogy ez az oltatlanok miatt történik.
 3. Ekképp az oltottak és a betegek az oltatlanokat és az egészségeseket fogják felelőssé tenni. Így teljesednek be Jézus szavai az Ő választottain.
 4. A két tábor közötti ellenszenv már most elkezdődött azáltal, hogy az oltottaknak szembesülniük kell azzal, hogy hazudott nekik az állam, mert az oltatlanok ugyanazon jogokban részesülnek, mint az oltottak.
 5. Viszont Isten, ígéretéhez híven, oltalmazni fogja az övéit, akik a média hírei és a vakcina helyett Jézus szavait választották, és aszerint élik az életüket.
 6. A tömeg egy része rá fog jönni arra, hogy át lett verve a COVID-dal, meg lett mérgezve a fertőtlenítő szerekkel, a maszkkal és a vakcinával.
 7. Isten, azokat, akik részt vettek ebben az emberiség elleni összeesküvésben, a tömeg kezére adja. Így sok vezető, orvos, tudós, újságíró a tömeg haragjának, és bosszújának áldozatává fog válni.
 8. Viszont akik részt vesznek a vezetők ellenni merényletekben, elvesznek, mert csalódottságukban továbbra sem Istenhez fordultak, hanem az erőszakot választották.
 9. Akik, miután rájönnek, hogy át voltak verve, meg lettek mérgezve, Istenhez fordulnak, megmenekülnek.
 10. Az ilyenek nem fognak részt venni sem a lázadásokban, sem a tüntetésekben, mert Isten megváltoztatja az ő szívüket, gondolkodásukat, felkészítve őket a mennyek országára.

EZ A JEGYZET ELŐZETES ENGEDÉLYKÉRÉS NÉLKÜL OSZTHATÓ

HANGFELVÉTEL HAMAROSAN a www.kialtoszo.hu oldalon!

https://kialtoszo.hu/hirlevel