Kategóriák
Uncat

OLTÁSELLENES KATOLIKUS

Kiáltó Szó a Pusztában
Kiáltó Szó a Pusztában
OLTÁSELLENES KATOLIKUS
/

Ez a felvétel két nappal ezelőtt készült, de mivel nem osztottam meg, az Úristen figyelmeztetett, hogy elrejtettem az igazságot.

Ha a katolikus vallás azt mondta, hogy az oltás oltalom, és egyértelműen javasolta azt, mi a helyzet azokkal a hívekkel, akik noha ragaszkodnak a vallásukhoz, nem vették fel az oltást? Ha ragaszkodnak a vallásukhoz és a papok szavában bíznak, miért nem bíztak bennük, amikor ők azt hirdették, hogy az oltás az egyedüli megoldás? És ha látták, hogy a vakcinától sokan megbetegedtek, és többen meg is haltak, mi készteti őket arra, hogy ugyanazokat a papokat hallgassák továbbra is, akik a vakcinát javasolták, mely megölte embertársaikat?

Ezt mondja az Úristen:

Nem az a fenevad fog megölni, amelyről tudomásod van, és amelyet szabad szemmel is látsz, hanem az, amelynek létezéséről mit sem sejtesz.

Aki ezt alázattal ki tudja mondani, és őszintén vágyik rá, hogy Isten megcselekedje ezt vele, megmenekül. Azokat, akik ezt nem kérik, az a fenevad fogja elpusztítani, amelynek létezéséről nem tudnak.

„Vizsgálj meg, Istenem, ismerd meg szívemet! Próbálj meg, és ismerd meg gondolataimat! Nézd meg, nem járok-e téves úton, és vezess az örökkévalóság útján!” Zsoltárok könyve 139:23

December 31. után szinte lehetetlen lesz az életet választani. A növekvő nyomás hatására az emberek pánikba esnek, és mindenki a testét akarja majd megmenteni. A látható veszedelem miatt, amely fenyegetettséget jelent a test számára, mindenki a láthatókat akarja majd menteni. Ezért még kevésbé fogják hallani a Lélek hangját.

Ezt mondja az Úristen. Aki meg akarja menteni az életét, elveszíti azt. Aki pedig elengedi az életét Jézus Krisztus szaváért, örökre megtarthatja azt. Mt 16:25

Ő tudta, milyen nagy a tétje a földi életnek, annak, hogy az emberek az Ő szava mellett döntsenek, ami megmentheti őket. Tudta, és elmondta, mi lesz velük, ha továbbra is saját magukban, emberi értelemben, és emberi erőben bíznak, földi vezetőket és ‘jó barátokat’ követnek.

Szinte könyörgött nekik, hogy ha másért nem, legalább az ő cselekedeteiért, az általa tett csodákért higgyenek az ő szavának, hogy megmenekülhessenek. Akik hittek neki, meg is menekültek, és már testben láthatták a mennyet, mint István. Azokat, akik nem hittek, bedarálta a rendszer, az emberek által létrehozott vallási és politikai rendszerek.

Éppen úgy, mint a COVID időszak alatt, amikor is a vallási és a politikai vezetők más elöljárókkal és hírességekkel karöltve egyetértettek abban, hogy a vakcina az egyedüli megoldás, és meggyőzték az embereket erről, akik közül a rossz döntés miatt rengetegen megbetegedtek és elvesztek.

Eközben sokan azok közül, akik az Élő Isten szavának hittek, még csak megfázási tüneteket sem produkáltak, nem teszteltettek, nem oltattak. Ahelyett arról beszéltek, hogy Jézus szava által ma is meg lehet gyógyulni, és oltalmat lehet nyerni mindenféle betegséggel, és emberek által létrehozott vírusokkal, mérgekkel szemben.

Egyesek, akik hallgatták a beszédüket, és örömmel fogadták, minden betegségből meggyógyultak. Mások pedig az oltás mellékhatásaiból kaptak gyógyulást annak bizonyságául, hogy amit hallhattak, élő igazság.

Ugyanez a történet fog ismétlődni újból, de sokkal erőteljesebben. Sokan, akik nem válaszolnak erre a hívó szóra, nem fordulnak személyesen Istenhez látásért, és a bűneik bocsánatáért, és nem ismerik meg Jézus beszédét, nem fogják hallani Isten figyelmeztetését. Ezért amikor jön a veszedelem, kénytelenek lesznek földi vezetőket követni, földi szeretteiknek hinni, vagy a saját értelmükben bízni, és el fognak veszni.

Számodra talán ez volt az utolsó figyelmeztetés, miszerint, aki Isten szava helyett emberek szavára fog hallgatni, el fog veszni.

Ezt mondja Jézus: „Én vagyok az út, az igazság és az élet. Senki sem mehet az Atyához, csak énáltalam.”

Ne emberekre, vallási, és politikai vezetőkre figyelj, ne ‘a jó barátok’ véleményére adj, és ne a saját értelmedre támaszkodj, mert elveszel.

Válaszd inkább az életet ma, amíg még megteheted. Te e szavak által a Mindenható Isten kegyelméből egy újabb (talán egy utolsó) hívást és esélyt kaptál az életre.

Ha megértetted, küld el ismerőseidnek ezt a figyelmeztetést, hogy mások is esélyt kapjanak a megmenekülésre és az életre.

„Ingyen kaptátok. Ingyen adjátok!” Mt 10.8

️️ FIGYELMEZTETÉS ️️

Ezt mondja az Úristen, az Ég és a Föld Teremtője:

Azok a férfiak, akik a ‘maguk módján’ szeretik feleségüket és gyermekeiket, és a ‘maguk módján’ tisztelik Istent, nemsokára el lesznek szakítva a családjuktól, és a legtöbben sosem fogják viszontlátni szeretteiket.

A torz nem tudja magáról, hogy torz, mert fokozatosan torzult el, és hozzászokott a torzuláshoz.

Azért mondja az Úristen, hogy Őt kérjük, hogy mutassa meg, mi van a szívünkben, mert a szívünkkel együtt a szemünk látása is eltorzult, és képtelen megítélni saját magát.

„Vizsgálj meg, Istenem, ismerd meg szívemet! Próbálj meg, és ismerd meg gondolataimat! Nézd meg, nem járok-e téves úton, és vezess az örökkévalóság útján!”

ELEKTROMOS SZEM – Heavy metal prófécia

AUTOMATIZÁLT TÁRSADALOM

KI RONTOTTA MEG A PÁPÁT?

MIÉRT BÜDÖSEBBEK A ZSIDÓK, MINT MÁS EMBEREK?

A MAGYAR NEMZET MEGFESZÍTÉSE

GYERMEKÁLDOZATOK A KATOLIKUS EGYHÁZBAN