Kategóriák
Minden

OLTÁS ÉS FEKÉLY

„Az éjjel kaptam egy álmot Atyánktól. Egy táborban voltam, ahol csak felnőttek voltak. Kollégákra emlékszem, de idegeneket is láttam. Hirtelen elkezdtek csúnya fekélyek kijönni rajtuk, melyek terjedtek az egyikről a másikra. Olyan volt mint a lepra. Élve rothadásnak indultak az emberek. Az volt a furcsa, hogy csak azokon jött ki a betegség, akik be voltak oltva! Haloványan emlékszem vissza, de azt hiszem, ők is észrevették, hogy csak az oltottakon jön ki a fekély! Jajveszékelés, pánik tört ki, és már valóban nem mehettek egymáshoz közel, mert terjedt egyikről a másikra!
 
Jelenések 16
„És egy erős hangot hallottam a templomból, amely azt mondta a hét angyalnak: Menjetek el, és öntsétek ki a földre Isten haragjának hét poharát!
Elment azért az első, és kiöntötte poharát a földre; és gonosz és ártalmas fekély támadt azokon az embereken, akiken a fenevad bélyege volt, és akik képmását imádták.”
MITŐL VAN FEKÉLY? https://hu.wikipedia.org/wiki/Fek%C3%A9ly 
 
 
Aki megértette ezt az üzenetet, kérem mutassa meg ismerőseinek. Ha teheti, töltse le, és töltse fel más felületekre is, mivel a facebook és a youtube tiltja az ilyen tartalmakat.
Ha netán törölnék a facebook, illetve youtube oldalakat, a hanganyagok továbbra is elérthetők és letölthetők lesznek ezen az oldalon.
AUDIÓ:

VIDEÓ:

[fwdrap preset_id=”sotet” playlist_id=”KÖZELI” start_playlist_id=”preset” start_track_id=””]