„Az éjjel kaptam egy álmot Atyánktól. Egy táborban voltam, ahol csak felnőttek voltak. Kollégákra emlékszem, de idegeneket is láttam. Hirtelen elkezdtek csúnya fekélyek kijönni rajtuk, melyek terjedtek az egyikről a másikra. Olyan volt mint a lepra. Élve rothadásnak indultak az emberek. Az volt a furcsa, hogy csak azokon jött ki a betegség, akik be voltak oltva! Haloványan emlékszem vissza, de azt hiszem, ők is észrevették, hogy csak az oltottakon jön ki a fekély! Jajveszékelés, pánik tört ki, és már valóban nem mehettek egymáshoz közel, mert terjedt egyikről a másikra!
 
Jelenések 16
„És egy erős hangot hallottam a templomból, amely azt mondta a hét angyalnak: Menjetek el, és öntsétek ki a földre Isten haragjának hét poharát!
Elment azért az első, és kiöntötte poharát a földre; és gonosz és ártalmas fekély támadt azokon az embereken, akiken a fenevad bélyege volt, és akik képmását imádták.”
 
 
Aki megértette ezt az üzenetet, kérem mutassa meg ismerőseinek. Ha teheti, töltse le, és töltse fel más felületekre is, mivel a facebook és a youtube tiltja az ilyen tartalmakat.
Ha netán törölnék a facebook, illetve youtube oldalakat, a hanganyagok továbbra is elérthetők és letölthetők lesznek ezen az oldalon.
AUDIÓ:

VIDEÓ: