Kategóriák
Uncat

OLTALOM HIÁNYÁBAN TE IS OLTATNI FOGSZ

Kiáltó Szó a Pusztában
Kiáltó Szó a Pusztában
OLTALOM HIÁNYÁBAN TE IS OLTATNI FOGSZ
/

…és meg is fogod magyarázni, miért tetted.

Vannak emberek, akik évek óta hallgatták beszélgetéseinket, de nem azt keresték, Akiről mi bizonyságot tettünk, hanem az alkalmat, hogy velünk vitatkozzanak. Ezek a személyek végül megvallották, kiben bíznak, és beoltatták magukat. Mindenki ezt fogja tenni, aki nem ismerte meg Istent, és az Ő életre hívó szavát, Jézus Krisztus örömhirét, és tanítását. Általa felvehették volna az oltás helyett Isten oltalmát, a fenevad bélyege helyett Isten és az élet pecsétjét, de ők a Mindenható szava helyett az emberek szavát választották.

Ha beérik a döntésük gyümölcse, talán emlékezni fognak, hogy melyik döntésnek köszönhetően jutottak oda, ahova jutottak. Talán megvallják, és talán megbánják tévedésüket, és Jézus megbocsát nekik, mint a latornak a kereszten.

Neked talán még nem késő Isten tanácsát kérni ebben a kérdésben. Jézus tanítását megtalálod János, Máté, Márk és Lukács feljegyzéseiben, és a Jelenések könyvében, ami a Biblia újszövetségi részét képezi. Ha alázattal, és őszinte szívvel tudod vágyni Isten kegyelmét, meg fogod érteni, amit olvasol, és megérzed a szabadság finom illatát, ami nem emberi erőlködés szüleménye, hanem ajándék a Szerető Istentől azok számára, akik kívánnak gyermekek lenni az Ő jelenlétében.