Kategóriák
Minden

NE GYŰLÖLD BÖJTE CSABÁT!

Egyre többen kezdik meglátni, hogy milyen hatalomnak kötelezte el magát Böjte Csaba. Viszont sajnálatos módon az történik, hogy azok, akik régebb bálványozták őt, most hirtelen ellene beszélnek, gyűlölik őt.
A legszörnyűbb az egészben az, hogy kevesen veszik észre, hogy azáltal, hogy őt gyűlölik, saját maguk felett mondanak ítéletet, mert ők voltak azok, akik ezt a hatalom által megvezetett, bekebelezett és kizsigerelt személyt abba a pozícióba helyezték, ahol ő most a hatalom embereként Isten nevében a tömegpusztítást propagálja.

A zsidók halálra akarták kövezni a parázna asszonyt, de Jézus megakadályozta, azt mondván, hogy az dobja az első követ, aki bűntelen. Ezáltal segített a gyilkolásra kész embereknek szembesülni azzal az egyszerű ténnyel, hogy ők tették paráznává azt a nőt, mert ők voltak azok, akik megcsalva feleségeiket, Istenüket fizettek neki a testi örömökért.
Ugyanez történik a mai vallási és politikai vezetőkkel. A nehézségek hatására most hirtelen mindenki kövezni akar, megfeledkezve arról, hogy ő volt az, aki korábban megszavazta, felmagasztalta, bálványozta azokat, akik most rabigába taszítják őt.

Fontos megértenünk, hogy a fent említett személyek által történik meg az elkerülhetetlen szembesülés, amely következtében az emberek megismerhetik az igazságot, és szabaddá válhatnak általa, ha leteszik a követ. Különben is, ha piszkos az arcunk, és emiatt összetörjük a tükröt, az arcunk nem fog megtisztulni azáltal.

HA MEGÉRTETTED, MUTASD MEG ISMERŐSEIDNEK IS.

[mailerlite_form form_id=1]

 

[fwdrap preset_id=”sotet” playlist_id=”KÖZELI” start_playlist_id=”preset” start_track_id=””]