Kategóriák
Uncat

NE GYŰLÖLD BÖJTE CSABÁT!

Kiáltó Szó a Pusztában
Kiáltó Szó a Pusztában
NE GYŰLÖLD BÖJTE CSABÁT!
/

Egyre többen kezdik meglátni, hogy milyen hatalomnak kötelezte el magát Böjte Csaba. Viszont sajnálatos módon az történik, hogy azok, akik régebb bálványozták őt, most hirtelen ellene beszélnek, gyűlölik őt.

A legszörnyűbb az egészben az, hogy kevesen veszik észre, hogy azáltal, hogy őt gyűlölik, saját maguk felett mondanak ítéletet, mert ők voltak azok, akik ezt a hatalom által megvezetett, bekebelezett és kizsigerelt személyt abba a pozícióba helyezték, ahol ő most a hatalom embereként Isten nevében a tömegpusztítást propagálja.

A zsidók halálra akarták kövezni a parázna asszonyt, de Jézus megakadályozta, azt mondván, hogy az dobja az első követ, aki bűntelen. Ezáltal segített a gyilkolásra kész embereknek szembesülni azzal az egyszerű ténnyel, hogy ők tették paráznává azt a nőt, mert ők voltak azok, akik megcsalva feleségeiket, Istenüket fizettek neki a testi örömökért. 

Ugyanez történik a mai vallási és politikai vezetőkkel. A nehézségek hatására most hirtelen mindenki kövezni akar, megfeledkezve arról, hogy ő volt az, aki korábban megszavazta, felmagasztalta, bálványozta azokat, akik most rabigába taszítják őt. 

Fontos megértenünk, hogy a fent említett személyek által történik meg az elkerülhetetlen szembesülés, amely következtében az emberek megismerhetik az igazságot, és szabaddá válhatnak általa, ha leteszik a követ. Különben is, ha piszkos az arcunk, és emiatt összetörjük a tükröt, az arcunk nem fog megtisztulni azáltal.

Ha megértetted, mutasd meg ismerőseidnek is.