Kategóriák
Uncat

MITŐL EGÉSZSÉGESEBBEK A HEGYI EMBEREK AZ ALFÖLDIEKNÉL?

Kiáltó Szó a Pusztában
Kiáltó Szó a Pusztában
MITŐL EGÉSZSÉGESEBBEK A HEGYI EMBEREK AZ ALFÖLDIEKNÉL?
/

Amikor azt mondod, tudatos táplálkozás, és egészséges életmód, összesen hány dologra figyelsz, ami fontos az egészséged megőrzése szempontjából? És miközben figyelsz ezekre a fontos dolgokra, tudod-e, hány más fontos dolgot hagysz figyelmen kívül, amelyek ugyanolyan fontosak lennének a testi és lelki egészségedre nézve, mint azok, amelyeket ismersz, és amelyekre fokozott figyelmet fordítasz?

Tételezzük fel, hogy összesen 100 dologtól függ az ember egészsége, amelyek egyformán fontosak. Ezekből te ismersz tízet, mint például a C vitamin, a D vitamin, a helyes légzés, helyes testtartás, a lúgosított víz, a ganoderma, a gyógyteák, a pozitív gondolkodás, a halolaj, az egészséges testgyakorlatok, stb. Kérdés: Mi lesz a másik 90 jó tanáccsal, amelyek ugyanolyan fontosak lennének, a te egészséged szempontjából, mint azok, amelyekről már tudsz, és amelyekre fokozott figyelmet fordítasz? Avagy mekkora az esély arra, hogy megőrizd az egészséged, ha 100 nagyon fontos tényező közül csak tízről tudsz, és csak tízre fordítasz figyelmet, miközben a másik kilencvenet teljesen figyelmen kívül hagyod?

Na de tételezzük fel, hogy tudomást szerzel az összes dologról, ami jótékony hatással van az egészségre. Tudni fogsz 100 jó tanácsot, amelynek ha rendszeresen eleget teszel, egészséges leszel. Ha, miközben te azon vagy, hogy megőrizd az egészségedet, valaki megzavar egy olyan kérdéssel, hogy miért akarsz egészséges lenni, mint fogsz rá válaszolni?

Érted a kérdést?