Kategóriák
Uncat

MINÉL JOBBAN AKARJUK A BÉKÉT, ANNÁL KÖZELEBB A HÁBORÚ

Kiáltó Szó a Pusztában
Kiáltó Szó a Pusztában
MINÉL JOBBAN AKARJUK A BÉKÉT, ANNÁL KÖZELEBB A HÁBORÚ
/

Politika és vallás – A terminátor páros

POLITIKA: Tüntetni a békéért = tüntetni a háború ellen = háborúzni a háború ellen, avagy háborút provokálni a béke nevében.

VALLÁS: Harcolni a bűn ellen = harcolni az életellenesség ellen = életellenességet követni el az életellenesség megszüntetéséért.

POLITIKA: Nem kell tüntetni a békéért, és nem kell háborúzni a háború elkerüléséért. A békéért csak egy dolgot tehetünk: megvívjuk a belső harcot, és megismerjük a belső békét, amely természetes módon kiárad a környezetünkre.

VALLÁS: A bűn ellen sem kell harcolni, mert a bűn elleni harc a bűnt helyezi a fókuszba, a bűnt erősíti. Helyette megismerjük, és éljük az igazságot. A bűn ellen csak a bűnösöknek van idejük harcolni. Aki nem bűnös, az ismeri, és éli az igazságot. Ekképp nem marad hely az Ő életében a bűnnek, sem a bűn elleni küzdelemnek. „Nem rejtethetik el a hegyen épített város!”

Ne feledd, hogy most azok szervezik a tüntetéseket és a felvonulásokat a békéért, akik néhány hónappal ezelőtt a megélhetésed elvesztésével zsaroltak, ha nem akartál oltatni. És az sem titok, hogy a bűn ellen is a legbűnösebb emberek indítják a hadjáratot. Még véletlenül sem azok, akiknek kevés a bűnük.