Kategóriák
Uncat

MINDENKI MEG FOGJA LÁTNI A SAJÁT TEMETÉSÉT

Kiáltó Szó a Pusztában
Kiáltó Szó a Pusztában
MINDENKI MEG FOGJA LÁTNI A SAJÁT TEMETÉSÉT
/

Többek között abban is különbözik a halál előtti és a halál utáni állapot egymástól, hogy míg a halál előtt van lehetőség kijátszani és elkerülni a szembesüléseket, a halál után lesz egy olyan szembesülés, amelyet senki sem kerülhet el.

Nem fog segíteni sem a pozitív gondolkodás, sem a vonzás törvénye.

 

Mindenki végig fogja nézni a saját temetését. Jó esetben fentről, békességgel, sajnálat és megbánás nélkül. Rosszabb esetben a koporsóból, borzalmas félelmek és gyötrelmek közepette.

Aki azt hiszi, ez csupán egy manipulatív megfélemlítés akar lenni, legyintsen egyet kevélyen, és folytassa az életét Istentelenül, azon „értékek” szerint, amit a szórakoztató ipar és a földi tudomány kínál számára, míg eljön az utolsó óra.

Aki szíve legmélyén azt érzi, hogy ez így fog történni, menjen be a belső szobájába, és kérje Isten kegyelmét, hogy megláthassa az igazságot a világról és a saját életéről, hogy változtathasson, amíg van arra lehetőség.

 

Az ego első parancsolata ez. „Nekem igazam van, jól látom a dolgokat.” Ezáltal maradhat benne az ember a saját hazugságaiban élete utolsó órájáig, amikor is fény fog derülni arra az igazságra, amelyet ő nem akart meglátni.

Ha segítenek neked ezek a tartalmak, kérlek, mutasd meg ismerőseidnek is.

Itt kérhetsz értesítést a legújabb üzenetekről:

https://kialtoszo.hu/hirlevel/

A Youtube videókról pedig, amíg még létezni fog ez a csatorna, itt:

https://www.youtube.com/kialtoszo?sub_confirmation=1