Kategóriák
Uncat

MIÉRT NEM TUDNAK NEMET MONDANI AZ OLTÁSRA?

Kiáltó Szó a Pusztában
Kiáltó Szó a Pusztában
MIÉRT NEM TUDNAK NEMET MONDANI AZ OLTÁSRA?
/

A teremtés könyve segít megérteni, hogy az ember miért képtelen nemet mondani az oltásra. A bölcs király ezt mondja. „A mi volt, ugyanaz, a mi ezután is lesz, és a mi történt, ugyanaz, a mi ezután is történik; és semmi nincs új dolog a nap alatt.” 

Aki ezt nem érti, előbb vagy utóbb fel fogja venni az oltást. És ha erőszakkal próbálja elutasítani, erőszak áldozata lesz, még a lelke is.

Röviden: ha egy ház felépül, az annak a következménye, hogy valaki elképzelte, megtervezte azt. Először szellemileg épült fel.

Mielőtt lett volna vak-cina, az emberiség szellemileg már évtizedeken keresztül oltva volt. Így a vak-cina nem más, mint a szellemi oltások (agymosás) anyagi szinten történő megmutatkozása, megvalósulása. És ilyen értelemben egy nagy lehetőség a szembesülésre azzal, hogy amióta megszülettünk, oltva vagyunk.

Így, aki a szellemi oltásokat nem semlegesíti, a fizikai oltást automatikusan bekapja, mert a benne lévő szellemi oltások fizikai formában is megvalósulnak vakcinával, vagy vakcina nélkül.

Ez a teremtés lényege: Tervrajztól a megtestesülésig. A szellemi átoltottságtól a fizikai átoltottságig, ami mellesleg szükséges. Különben az ember nem szembesülhetne (durván, fizikai síkon) saját szellemi átoltottságával. Aki nem szembesül azzal, hogy át van oltva szellemileg, meg sem szabadulhat annak súlyos következményétől, ami a halál. Ezért önmagában nem ér semmit a vakcina elutasítása. …mert ha valaki nem kapja meg Lélek által az antidózist a szellemi átoltottságra, annak így is úgy is befellegzett. És amit az ember szellemileg elrontott, azt szellemileg nem tudja helyreállítani. Magyarán az ember saját intelligenciából csak arra képes, hogy a szellemi oltásokat magába szippantsa, mint lósegge a lázmérőt. Az elmének az oltása pedig olyan, mint a heroin, amelyre emberi erőből csak rászokni lehet, de megszabadulni attól Isten nélkül lehetetlen…

Képletesen: a szellemi oltások testet öltése a vakcina, ami a vérbe jut (lélekbe).

Az írás azért mondja, hogy aki issza Krisztus vérét, örökkön élni fog, mert a Krisztus vére jelképesen az ő beszéde és kijelentése, ami semlegesíti az évtizedes szellemi oltásokat. Tehát, ha valaki vérerében az élet szava folyik, annak az sem árt meg, ha bevakcinázzák. Mk 16,18.

Ellenben, aki szellemileg be van oltva, és nem tud arról, milyen szellemiség irányítja, az fölöslegesen tagadja a vak-cinát, mert az a szellemiség a vesztébe vezeti őt. Ebbe a csoportba tartoznak világszerte a tüntetők, akik a vakcinát elutasítják, viszont Isten oltalmát sem akarjak magukra venni. Így a lázadás és a harc következtében elvesznek.

Ezek hatalmas kijelentések. Boldog, az a fül, amely meghallhatja a lényeget. Isten valóban szereti az embert. Főképp ha az ember örömmel fogadja is az Ő szerét, amelyet a legegyszerűbben és legérthetőbben Jézus szavai és életének tanítása által nyilvánított ki felénk. 🙂 https://bit.ly/30mXCMz

!!! AKIK VISSZAÉLNEK A HOZZÁSZÓLÁSI LEHETŐSÉGGEL, NEM TÉMÁBA ILLŐ, FIGYELEMELTERELŐ BESZÓLÁSOKAT TESZNEK KÖZZÉ, VITÁT PROVOKÁLNAK, AZONNAL TILTOM ERRŐL A CSATORNÁRÓL.

Ha a közzétett tartalmak miatt hirtelen eltűnnék a facebook tengeréből, ne feledjétek, hogy az összes eddig hangfelvétel továbbra is elérhető, és letölthető a következő oldalakon:

www.kialtoszo.hu

www.jelen.fm

www.redcircle.com/kialtoszo

és amíg le nem törlik:

www.youtube.com/kialtoszo

 

P.S. A tartalmak miatt sajnos bármikor megtörténhet, hogy letiltják ezt az oldalt. Ezért azt javaslom, hogy, akinek van lehetősége, töltse le a fontosabb üzeneteket, majd töltse vissza a saját oldalára, vagy más webfelületekre, ahol később is megtalálhatják azok, akik keresik az igazságot.

Itt kérhetsz értesítést a legújabb üzenetekről:

https://kialtoszo.hu/hirlevel/

A Youtube videókról pedig (amíg még létezni fog) itt:

https://www.youtube.com/kialtoszo?sub_confirmation=1