Kategóriák
Uncat

MIÉRT NEM SZÜLETIK GYERMEK? – a meddőség oka

Kiáltó Szó a Pusztában
Kiáltó Szó a Pusztában
MIÉRT NEM SZÜLETIK GYERMEK? - a meddőség oka
/

A menyasszony nem tervez, hanem engedi magát megtermékenyíteni a vőlegény által. 

Aki nem menyasszony, az csak az élvezetért játssza el a szerelmet, megcsalva magát és az ő vőlegényét.

Régebb volt egy rendje a családalapításnak. 

Nem agyaltak azon, hogy mikor lenne jó a baba. Miután szövetségre léptek egymással, engedték hogy történjen minden Isten akarata szerint. 

Így a gyermek nem a tudás fájának, az emberi tervezésnek a gyümölcseként jött a világra, hanem Isten, az Élet Szerzőjének ajándékaként, áldásként.

És jöttek vele együtt a bajok, a szembesülések, a balhék, a megbocsátások, a megbékülések, a nehézségek, a megoldások, egy hosszú élet, majd a megboldogulás.

 

Ezzel szemben ma, a gyermek a tudás fájának gyümölcseként jön a világra, ha egyáltalán jön. Emberi tervezéssel. Kényes lesz, nem életrevaló (mint egy tenyésztett fajkutya). Van pénz, de nincsenek szembesülések, nincsenek balhék, csak látszat boldogság. A gyermek már nem áldás, hanem átok. Nem a szülők, hanem a rendszer, a fenevad, a Sátán neveli a saját hasonlatosságára. És kárba vész mind a szülő, mind a gyermek lelke. 

 

Amit úgy hívunk, családtervezés, az nem más, mint a Sátán rendszere szerint való elgépiesedés, ellélektelenedés, kárhozat. 

 

Miért fontos erről beszélni? 

 

Isten szava a Krisztus. Ő a vőlegény. Aki az élet igazságát keresi, a menyasszony. 

Ha a menyasszony nem engedi teljesen át magát Krisztusnak, Isten lelkének, hanem még mindig tervez, akkor parázna ő. Még mindig kurválkodik, megcsalja a lelket, kétfelé sántikál. Nem engedi magát megtermékenyíteni. Ekképp nem fog tudni megtisztulni Isten, avagy az igazság lelke által, és elkárhozik. 

 

Mi a baj a romákkal?

 

Őket nem tudta annyira rabul ejteni a rendszer. 

Igen, van ott is tudatlanság, és bűnözés, de szembesülés is, és lehetőség a bűnbánatra, a megbocsátásra és a feloldozásra.

A magyarok bűnei pedig a lelken maradnak, örökre megnyomorítva, örök rabságban tartva azt. 

Boldogok, akik sírnak, mert megvigasztaltatnak. 

Boldog a szegények, mert övék a mennyek országa. 

www.kialtoszo.hu/hirlevel