Kategóriák
Uncat

MÉG MEDDIG SÁNTIKÁLTOK KÉTFELÉ?

Kiáltó Szó a Pusztában
Kiáltó Szó a Pusztában
MÉG MEDDIG SÁNTIKÁLTOK KÉTFELÉ?
/

A főáramú médiában megszólaló szakemberek szerint a vírus megbetegít, és halált okoz. Az alternatív média szereplői szerint a vakcina okoz betegséget és halált. Isten szerint pedig semmi sem annyira káros az egészségre, és nincs olyan romboló hatással az életre, mint a langyosság.Még meddig sántikáltok kétfelé? – kérdezi Isten azoktól az emberektől, akik nem érik be az Ő szavával, és folyton összekeverik, és ki akarják békíteni az Ő beszédét a földi tekintélyek állításaival.

!!! AKIK VISSZAÉLNEK A HOZZÁSZÓLÁSI LEHETŐSÉGGEL, NEM TÉMÁBA ILLŐ, FIGYELEMELTERELŐ BESZÓLÁSOKAT TESZNEK KÖZZÉ, VITÁT PROVOKÁLNAK, AZONNAL TILTOM ERRŐL A CSATORNÁRÓL.

Ha a közzétett tartalmak miatt hirtelen eltűnnék a facebook tengeréből, ne feledjétek, hogy az összes eddig hangfelvétel továbbra is elérhető, és letölthető a következő oldalakon:

www.kialtoszo.huwww.jelen.fm

www.redcircle.com/kialtoszo

és amíg le nem törlik:

www.youtube.com/kialtoszo

P.S. A tartalmak miatt sajnos bármikor megtörténhet, hogy letiltják ezt az oldalt. Ezért azt javaslom, hogy, akinek van lehetősége, töltse le a fontosabb üzeneteket, majd töltse vissza a saját oldalára, vagy más webfelületekre, ahol később is megtalálhatják azok, akik keresik az igazságot.Itt kérhetsz értesítést a legújabb üzenetekről:

https://kialtoszo.hu/hirlevel/

A Youtube videókról pedig (amíg még létezni fog) itt:

https://www.youtube.com/kialtoszo?sub_confirmation=1