Kategóriák
Uncat

LETILTOTTÁK A YOUTUBE CSATORNÁMAT

Kiáltó Szó a Pusztában
Kiáltó Szó a Pusztában
LETILTOTTÁK A YOUTUBE CSATORNÁMAT
/

Ez az a felvétel, amely miatt újból letiltották a youtube csatornámat. https://kialtoszo.hu/folytatodik-a-gyermekek-megbetegitese/

Két hétig nem tölthetek fel semmit, és nem indíthatok élő közvetítést. Ez volt a második figyelmeztetés. A harmadik figyelmeztetésnél letörlik a Kiáltó Szó youtube csatornát. Erre csak azt tudom mondani, hogy legyen meg Isten akarata. Ha úgy kedves neki, hogy legyen youtube, egyhamar nem fogják letörölni, ha pedig megengedi, hogy letöröljék, marad a www.kialtoszo.hu, a www.jelen.fm, és a kialtoszo podcast. Az is csak addig, amíg Ő jónak látja.

A google és a youtube a WHO kezében van. Ezért semmi olyan kijelentést nem tűrnek, amely ellentmond az általuk közzétett hivatalos bejelentéseknek, amelyek a mai napig emberek millióinak okozták a vesztét. Sajnos a facebook is többször cenzúrázta a videóinkat, azáltal bizonyságot téve, hogy ugyanazon érdekeknek kell megfelelnie, amelyeknek a google és a youtube. Gondolom, nem mondok titkot azáltal, hogy a látszat ellenére a világmédia és a “különböző” közösségi oldalak irányító szálai ugyanazon kezekben futnak össze.

Féltéssel mondom: Aki ezek után is a google-től és a közösségi médiában engedélyezett hírektől várja a megoldást a testi és lelki problémáira, és nem az Élő Istenhez, és az Ő Jézus által kijelentett szavához fordult valódi gyógyulásért, arra a sorsra fog jutni, mint azok a személyek, akiket a televíziók és a telefonok képernyőin keresztül elhitettek, és az egészség helyreállítása, a járvány megelőzése címszó alatt megmérgeztek, és megöltek.

Az igazi testi és lelki gyógyulás Isten kegyelme által továbbra is ingyenesen elérhető. Nem kell hozzá semmilyen vallás. Bőségesen elég az Istennel, való személyes kapcsolat, amelynek útját Jézus megmutatta, és ma is megmutatja mindenkinek, aki őszinte, gyermeki szívvel keresi azt. Akik továbbra is a hatalomvágytól és a pénz szagától megrészegült vezetők, elöljárók és celebek szavait követik ezekben az időkben, menthetetlenül elvesznek.

A Jóságos Isten féltő szeretetéből,

egy Kiáltó Szó

Korábbi felvételek, amelyek miatt letiltott a youtube:

https://kialtoszo.hu/vakcina-5g-halal/

https://kialtoszo.hu/igy-mergeznek/