Kategóriák
Uncat

LEHETETLEN MEGJAVÍTANI EZT A VILÁGOT

Kiáltó Szó a Pusztában
Kiáltó Szó a Pusztában
LEHETETLEN MEGJAVÍTANI EZT A VILÁGOT
/

Aki meg akarja javítani a világot, azt a világ fogja megrontani, és megölni. 

A megtévesztés lényege, az elhitetés alapja épp az, hogy meg lehet javítani ezt a világot, avagy édent lehet teremteni az édenen kívül. E hiedelem által ejti rabul a serdülő kor után a fiatalokat az ördög. És e hiedelem által tartja benne őket a hiábavalóság szolgálatában addig, amíg teljesen kizsigereli őket, vagy amíg valamiképp meghallják Isten ébresztő, életre hívó szavát. 

Édentől keletre, avagy Isten országán kívül az ördög világa van, amelyet lehetetlen megjavítani. Ekképp, aki elhitte, hogy ezt a világot meg lehet javítani, vagy jobbá lehet tenni, automatikusan bekerül az ördög szolgálatába anélkül, hogy tudna róla. Ezért azoknak, akik megláthatták a hazugságot, Isten nem azt mondja, hogy javítsák meg ezt a világot, hanem azt, hogy forduljanak meg, váltsanak irányt, térjenek meg a bűneik és a test kívánságának rabságából, az ördög világának szolgálatából, és menjenek vissza hozzá, mert az utat Ő megmutatta számunkra Jézus Krisztus tanítása által, és aki kéri, annak megad minden eszközt a teljes szabaduláshoz. 

– Kérjetek, és adatik. Keressetek, és (meg-)találtok. Boldogok, akik éhezik, és szomjazzák az igazságot, mert megtalálják azt, és az igazság szabadokká teszi őket. – mondja Jézus.

Na de honnan tudhatja az ember, hogy megtalálta az igazságot? Onnan, hogy megértette, hogy nem ő találta meg az igazságot, hanem az Igazság találta meg őt. 

„Nem ti választottatok engem, hanem én választottalak titeket, és én rendeltelek titeket, hogy ti elmenjetek és gyümölcsöt teremjetek, és a ti gyümölcsötök megmaradjon; hogy akármit kértek az Atyától az én nevemben, megadja néktek.” Jn 15:16 

https://kialtoszo.hu/ongyilkossagba-kergeti-a-fiatalokat-a-kormany/