Kategóriák
Uncat

LEGYŐZTE A COVIDOT A NAGYI

Kiáltó Szó a Pusztában
Kiáltó Szó a Pusztában
LEGYŐZTE A COVIDOT A NAGYI
/

AZ EGYIK OLTÁS NEM HAT A MÁSIK NÉLKÜL!

Két ember azon vitáznak, hogy jó-e a házasság, vagy sem. Az egyik meg van győződve arról, hogy rossz, a másik pedig arról van szentül meggyőződve, hogy jó.

Melyiknek van igaza?

Bizony, mindkettőnek igaza van! Az egyik igazsága meglehetősen szomorú, a másik igazsága pedig igencsak vidám.

Ugyanígy sokan meg vannak győződve arról, hogy ez a járvány létezik, és nagyon veszélyes. Mások pedig arról vannak meggyőződve, hogy még ha létezik is, teljesen veszélytelen, ártalmatlan.

És kiknek van igazuk?

Bizony, mindkét csoportnak igaza van. Az egyik csoport igazsága meglehetősen kellemetlen, sőt tragédiába torkolló. A másik csoport igazsága pedig igencsak felszabadító.

Akiknek az igazságuk vidám, és felszabadító, nem tudják meggyőzni azokat, akiknek az igazságuk kellemetlen, és tragédiába torkolló. És fordítva. Akiknek az igazságuk kellemetlen, és tragédiába torkolló, igazságukról nem tudják meggyőzni azokat, akiknek az igazságuk vidám, és felszabadító, Viszont mindkét igazság ragályos tud lenni, ha az ember nem hű az ő igazához.

Ekképp, aki hű ahhoz az igazsághoz, amely kellemetlen, és tragédiába torkolló, nem fogja elkapni azt az igazságot, amely vidám, és felszabadító. Ugyanígy, aki hű ahhoz az igazsághoz, amely vidám, és felszabadító, nem fogja elkapni azt az igazságot, amely kellemetlen, és tragédiába torkolló.

Lehet választani. Te melyik igazsághoz szeretnél hű lenni?

www.kialtoszo.hu/hirlevel