Kategóriák
Uncat

KI TESZTEL TÉGED?

Kiáltó Szó a Pusztában
Kiáltó Szó a Pusztában
KI TESZTEL TÉGED?
/

A magyar nemzet az emberi kéz által létrehozott halott készítményekkel vizsgáltatja, és tesztelteti az egészségét. De egy HALOTT, élettelen dolog nem fogja azt mondani az emberre, hogy élő, mert a halott csak a halált láthatja élőnek.

Ekképp, aki az emberi kéz alkotta teszttől kérdezi meg, hogy egészséges, vagy sem, olyan tanácsot fog kapni, ami őt a halálba viszi. Aki a halottal tesztelteti magát, a halált választja anélkül, hogy tudna róla.

Miért történik ez? Azért, mert a magyar szív túlságosan fel van már fuvalkodva ahhoz, hogy a Jóságos Istentől, az Ég és a Föld Teremtőjétől kérje a vizsgálatot és a tesztet. Pedig ha tőle kérné, az élőtől, az Élet Teremtőjétől, olyan tanácsot kapna, amely az életre vinné őt. Mivelhogy a Mindenható vizsgálatát és tesztjét lecseréltük egy halott dolog általi tesztre, a halál felé menetelünk az egészség és a biztonság nevében. És nem értjük, hogy miért veszítjük el az egészségünk és az életünk annak ellenére, hogy annyira aggódtunk érte.

A teszt, amely életre visz:

„Vizsgálj meg engem, óh Isten, mutasd meg, hogy van-e a szívemben gonoszság, hazugság, önámítás, és kérlek, vezess engem az élet útján!” Zsolt 139:23-24