Kategóriák
Minden

KÉPMUTATÓ HÁZASTÁRSAK, SZENVEDŐ GYERMEKEK

Kiáltó Szó a Pusztában
Kiáltó Szó a Pusztában
KÉPMUTATÓ HÁZASTÁRSAK, SZENVEDŐ GYERMEKEK
/

KIRAKATHÁZASSÁG = GYERMEKGYILKOSSÁG

Amíg nem hagyjátok abba a képmutatást, a hazugságaitok és a bűneitek érzelgősséggel, újabb hazugságokkal való leplezését, a betegség és a fájdalom nem fog eltávozni a házatokból.
Vegyétek tudomásul, hogy a gyermekeiteket és a bennetek élő gyermeket gyilkoljátok azáltal, hogy a bűnt pozitív gondolatokkal, érzelgős, mézes-mázas hazug szavakkal próbáljátok eltakarni. Ezzel a képmutató viselkedéssel, időt és alkalmat biztosítotok a bennetek lévő bűn számára, hogy meggyökerezzen, erőre kapjon és örökre a hatalmába kerítsen titeket.
Képmutatás és facebookos, kirakatházasság, vagy élet?
Emberi pozitív gondolatok és érzelgősség, vagy Krisztus szabadító, gyógyító, életet adó szava?
Talán ez az utolsó lehetőség számodra, hogy az életed válaszd a halál helyett, amelyet a bűnnel beengedtél, és a képmutatásoddal tápláltál eddig a pillanatig.

A lelkünkre tapadó életellenes (bűnös) cselekedetek és gondolatok betegséget, fájdalmat, szenvedést okoznak az egész család számára, végül pedig a halálba visznek. Sokan azért nem tudnak megszabadulni a bűntől és annak következményétől, a szenvedéstől, mert nem Istenhez, és Jézus szavához fordulnak tisztánlátásért, hanem emberek szavához, a pozitív gondolatokhoz, az érzelgősséghez, amivel eltakarják a bűnt. Sokan nem tudják, hogy ezáltal időt és alkalmat biztosítanak a bűn számára, hogy meggyökerezzen, és megerősödjön az ő életükben, hogy végleg a hatalmába kerítse őket.

SZABADULÁS A ROSSZ HÁZASSÁGBÓL

MÉRGEZETT SZABADSÁG

A FENEVAD FEGYVERE