Kategóriák
Uncat

KECSKE AZ ERKÉLYEN – álom

Kiáltó Szó a Pusztában
Kiáltó Szó a Pusztában
KECSKE AZ ERKÉLYEN – álom
/

„Kaptam egy álmot még pár héttel ezelőtt. Nem igazán foglalkoztam vele, mert úgy véltem, egyszerű és konkrét jelentése van. Azért leírom. 

Vettem ide magamnak a 4.emeleti panelba az erkélyre egy kecskét. Mivel gyerek koromban folyton összekevertem a kecskét és a bárányt, így az álmomban is, hol bárány, hol kecske volt. Egyszer egy foltos kecske, máskor egy szép, fehér, fiatal nagyon aranyos bárány… 

Nagyon vigyáztam rá. Szerettem.”

Jelentés:

Isten azért küldte Jézust, hogy aki rá néz, és tőle tanul folyamatosan, tudja megkülönböztetni a bárányt a kecskétől. A kecske lévén az antikrisztusi lelkület, az Istentől elszakadt, a lázadó lelkület szimbóluma. A bárány pedig a gyermekség, a szelídség, a Krisztus szimbóluma. 

Sokszor olyan dolgokat teszünk, és viszünk be a házunkba az életünkbe, ami bár külsőleg báránynak néz ki, valójában a kecske lelkület, ami lázadásban tart bennünket, Isten ellenes, élet ellenes cselekedetre, gondolkodásra biztat bennünket. 

Ha kéred Jézust, biztosan megmutatja, milyen módon vitted be a kecskét a házadba, és segít kivinni azt a házból, mielőtt tönkre tenné az életedet a szarvaival, miközben te bárányként dédelgeted őt.

Röviden: Isten azt mutatta meg neked, hogy olyan dolgot engedtél be az életedbe, ami jónak tűnik, de rossz, és nem az életre visz, hanem az ellenkező irányba. 

Ha Krisztustól kéred, megmutatja neked, mi az, és segít megszabadulni attól.

www.kialtoszo.hu/hirlevel