Kategóriák
Uncat

JÚDÁS CSÓKJA | A PARÁZNASÁG, MINT HŐSTETT

Kiáltó Szó a Pusztában
Kiáltó Szó a Pusztában
JÚDÁS CSÓKJA | A PARÁZNASÁG, MINT HŐSTETT
/

Mi rosszabb? Kapni egy borzalmas álmot, és azáltal szembesülni a lélek tisztátalanságával, és kérni a megtisztulást, vagy megmaradni a lélek tisztátalanságának testi örömében?

AZ EMBERI JÓSÁG MOSOLYOGVA, TÜZESEN CSÓKOLVA PUSZTÍT

Ha választhatok az igazság, és a vallás között, egyértelműen a vallást választom.

Én mindig a vallást választom Isten és az igazság helyett, mert az igazság bántó az ÉN számára, mert az igazság leleplezi az ÉN álnokságát.

Az emberi jóság, a humanizmus vallása, az istentagadás, avagy az ateizmus vallása, az önszeretet és az önimádat vallása, a családiasság és az összefogás vallása, vagy bármelyik keresztény vallás. Mind ugyanaz. A lényeg, hogy az ÉN jónak gondolhassa magát, és Isten tökéletessége helyet az ÉN jósága mutatkozzon meg, és az legyen felemelve, hogy aki ránéz, és őt csodálja, önként adja át a lelkét az ördögnek, aki a jó emberek lelkéből tartja fenn magát és az ő ideig-óráig tartó birodalmát.

Jézus azt mondja, hogy senki sem jó, csak Isten. Ezzel szemben mindenki jónak képzeli magát. Tehát miből is táplálkozik ez a hazug rendszer? Azon emberek életerejéből, akik jónak hiszik magukat, akik Isten jósága helyett, a saját jó cselekedeteikben bíznak. A világ urának olyan lélek-donorokra van szüksége, akik azt hiszik magukról, hogy jók. Meg is dicséri, díjazza, és jutalmazza őket a jóságukért, mert valahányszor jót cselekednek az ő értékrendje szerint, annyiszor igent mondanak az ő uralmára, és lelkükkel táplálják azt.

Bizony nincs nagyobb gonoszság, mint az emberi jóság, amely mosolyogva, és tüzesen csókolva pusztít, és nincs nyomorultabb és elveszettebb ember, mint, aki jónak gondolja magát e világ értékrendje szerint.