Kategóriák
Uncat

ISTEN SZAVA A MAGYARORSZÁGI VÁLASZTÁSOKRÓL

Kiáltó Szó a Pusztában
Kiáltó Szó a Pusztában
ISTEN SZAVA A MAGYARORSZÁGI VÁLASZTÁSOKRÓL
/

Az államhatalom dolga az, hogy provokáljon, megfélemlítsen, és becsalogasson az ő játszmájába, amely révén a szolgájává teheti, és kizsákmányolhatja az embereket. Isten gyermekének pedig az a dolga, hogy hű maradjon az ő választásához, minden csatában használja a kétélű éles kardot, és legyen világosság azok számára, akik már jól laktak az emberi rendszerek sötétségével.

– Te mész-e szavazni?

– Én már voltam, három évvel ezelőtt.

– Hogy-hogy? Akkor nem is voltak választások.

– De volt a számomra. És elégedett vagyok az akkori döntésemmel. Aki elégedett azzal a döntésével, amikor az Élő Istent, és az Ő tökéletese szavát, Jézus Krisztust választotta, az nem hagyja alább annál. Nem fog emberekre, földi rendszerekre szavazni. Az a menyasszony, aki elégedett az ő vőlegényével, és az a feleség, aki elégedett az ő férjével, nem fog négy évente új párt, esetleg új pártot választani. Csak az teszi ezt, aki rosszul döntött, és elégedetlen korábbi döntésével. De még az ő számára is fel van kínálva, hogy ez alkalommal, jó döntést hozzon, gyarló, hataloméhes pénzimádó emberek szava helyett, Isten szavára szavazzon. Aki pedig továbbra is emberek szavára voksol Isten szava helyett, és arra építi az életét, annak nincs joga lázadni a rendszer szava, törvényei ellen, mert ő maga volt, aki úgy döntött, hogy Isten szava helyett továbbra is emberek szavára szavaz, arra bízza az életét, családjának sorsát.

Tudnia kell minden testnek, hogy akik emberek szavára szavaznak, azok törvény alatt vannak, és kötelesek annak engedelmeskedni. Akik pedig Isten szavát választják, ami nem más, mint az Úr, Jézus Krisztus örömüzenete, a kegyelem törvénye alatt vannak. Az előbbit a törvény maga fogja megtörni, és meggyötörni, az utóbbit a kegyelem törvénye fogja megtartani az Úr Jézus ama dicsőséges napjára, amelyen a lélek átmegy a bűn világából Isten dicsőséges örökkévalóságába.

Ingyen kaptátok, ingyen adjátok!

https://kialtoszo.hu/alom-a-keresztenyseg-bunerol/