Kategóriák
Uncat

ISTEN MEGENGEDTE, HOGY LENÉZZELEK TÉGED

Kiáltó Szó a Pusztában
Kiáltó Szó a Pusztában
ISTEN MEGENGEDTE, HOGY LENÉZZELEK TÉGED
/

– Ezért engedte meg a Jóságos Isten, hogy lenézzelek téged és embertársaimat. Bizony hatalmas az Ő kegyelme, szeretete és bölcsessége!

FELHÍVÁS:

Megkérek szépen minden kedves olvasót és hallgatót, ne vegye rossz néven, hogy nem válaszolok a facebook üzenetekre. Viszonylag sokan írnak hosszú üzeneteket, amelyeket, ha elolvasnék, éppen csak arra nem lenne időm, amire a Jóságos Isten szólít.

Nincs sem időm, sem fizikai erőm, hogy elolvassam a bejövő üzeneteket, ezért nem is teszem. Döntenem kellett. Vagy az emberek véleményére és üzeneteire figyelek, vagy annak véleményére és üzeneteire, aki megmentett engem a halálból.

Ha elolvasnék, és megválaszolnék minden üzenetet, egyrészt megzakkannék, másrészt pedig nem lenne időm azt cselekedni, amire Szerető Istenünk szólított engem az Ő szava, Jézus Krisztus által.

Nem azt az elhívást kaptam, hogy végigolvassak minden üzenetet és válaszoljak arra, ezáltal eljátszva a megmentő szuperhős szerepét, hanem azt, hogy bizonyságot tegyek arról, amit a Mindenható elvégez az én életemben, szívemben, értelmemben. Így mindenkit arra biztatok, hogy ugyanezt tegye, mert istenigazában nincs helye a meddő teológiai vitáknak, szó-pár-bajoknak, okoskodásoknak.

Akik Jézus Krisztus beszédét, kegyelmét és szeretetét megismerték, nem azt az elhívást kapták, hogy átvegyék az Ő szerepét, hanem azt, hogy bizonyságot tegyenek arról, hogy Ő feltámadt, él, és beszél. Ekképp, aki személyesen Hozzá fordul, megmenekül.

Köszönöm a megértést!

– Mivelhogy az itt megjelenő tartalmak nem egyeznek a WHO embergyilkos hazugságaival, a cenzúra miatt nem fogok minden felvételt feltenni a youtubera. Ezentúl az erőteljesebb kijelentések csak a www.kialtoszo.hu blogon, valamint a www.jelen.fm rádióban lesznek hallgathatók, letölthetők. A facebookon és a youtubeon ezentúl csak a könnyebb tartalmakat fogom megosztani.

Köszönettel,

Attila