Kategóriák
Uncat

ÍGY ZSÁKMÁNYOL KI TÉGED A HATALOM

Kiáltó Szó a Pusztában
Kiáltó Szó a Pusztában
ÍGY ZSÁKMÁNYOL KI TÉGED A HATALOM
/

Sokan látják már, hogy a hatalom kizsákmányolja az embereket, de azt, hogy mikképp történik a kizsákmányolás, kevesen értik. Ezért annak ellenére, hogy gyűlölik a rendszert, kevesen tudnak megszabadulni annak karmaiból.

Ebben a videóban lépésről lépésre levezetem, hogyan zsákmányolja ki a hatalom az embereket, és teszi rabszolgává őket.

 

Egyedüli tanítom, Jézus Krisztus ezt mondja. Ahhoz, hogy kirabolj egy erős embert, előbb meg kell kötöznöd őt. Mk 3:27

Amíg van benned gyermeki bizalom, erős vagy, mert nem sémák szerint gondolkodsz, és cselekszel, hanem Lélek szerint, amely a sémák számára kiszámíthatatlan. 

 

Hogyan kötöz meg téged a hatalom? 

 

  1. A lényeg az, hogy valamiképp elérje, hogy az elöljárókban higgy. Vallási, politikai, tudományos tekintélyekben, sztárok.
  2. Akik nem tudnak hinni az elöljárókban, azoknál eléri, hogy önmagukban higgyenek. Eközben a média eszközeivel (könyvek, filmek stb) beülteti az elméjükbe azokat a gondolati sémákat, amelyeket ők a magukénak hihetnek, és akár még az életük árán is megvédenek. 

Sokan csak az utolsó órában látják meg, hogy amikor azt gondolták, hogy önmagukban hisznek, valójában egy, az elméjükbe kívülről beültetett, gondolati sémában hittek. 

 

Amikor az ember kimondja, hogy önmagában hisz, már el is van fordulva Teremtőjétől, el van szakadva a Lélektől. Test szerint gondolkodik, és cselekszik. 

 

  • Milyen az önmagad?

Van stílusa, vannak szokásai, hiedelmei, kívánságai, ambíciói, és rendszeresen ismétlődő cselekedetei.

 

  • Milyen az Isten által vezetett ember?

Mint a szél. Ott fúj, ahol akar. Annak zúgását hallod, de nem tudod merről jő, és merre megy. 

 

  • A mai ember már gyerekkora óta médiafüggő. 

Miután a globális médiafüggőséget sikerült kialakítani, csak két lépés volt hátra a világuralom üzembe helyezéséig, amely a megtévesztett emberek idejéből és energiájából nyeri erejét. 

  1. A média feletti totális kontroll a pénz által. 
  2. Azon gondolat beültetése az emberek fejébe, hogy saját magukban kell bízniuk. 

Ekképp, amikor az emberek önmagukban bíznak, a szórakoztató média által leközölt sémákat követik vakon. Ily módon ugyanúgy ki vannak zsákmányolva a világhatalom által, mint akik vallási, politikai, vagy tudományos tekintélyeket követnek. 

 

A fentiek alapján teljesen egyértelműen kiderül, hogy az összes „szeresd önmagadat, bocsáss meg magadnak, higgy önmagadban, bízz önmagadban” tanokat hirdető guru, könyv és szórakoztató média azt a célt szolgálta, hogy az élet alaptörvényét nem ismerő embert átjátssza a hatalom kezébe. 

Ezt a célt szolgálják az olyan karakterek, mint pl. a Villás Béla, Osho, Szabó Péter, és az összes amerikai mintákat utánzó életmód tanácsadó, vonzás törvényét, agykontrollt, és tudatos teremtést hirdető pénzéhes guru, keresztény pásztor. 

 

Szállj egy kicsit magadba, és lásd meg, hogy az ember még a saját indulatait is csak ideig óráig tudja uralni. Szerinted milyen sors vár egy olyan személyre, aki a földi jólétet hirdető new age és keresztény guruk hatására önmagában bízik, miközben nem veszi észre, hogy annak, amit önmagának gondol, nagy százalékát a világhatalom által irányított tömegmédia ültette az elméjébe?

 

  • Hogy mi a megoldás erre a helyzetre? 

Isten tudja. Őt kérdezd. 

En csak azt mondhatom el, hogy Ő él, és beszél. Jézus Krisztus által fektette le az alapokat, megmutatva az alázatos szívűeknek, hogyan kerülhetnek személyes kapcsolatba vele. Jézus szavainak és életének tanítását pedig megtalálod Máté, Márk, Lukács és János feljegyzéseiben, ami a keresztény Biblia újszövetségi részét képezi. 

 

Az Úristen legyen irgalmas tehozzád!

 

P. S. Amennyiben megértetted a fenti üzenetet, továbbítsd ezt a jegyzetet szeretteidnek, ismerőseidnek.