Kategóriák
Uncat

ÍGY OLTOTTÁK A COVID ELŐTT AZ EMBERISÉGET

Kiáltó Szó a Pusztában
Kiáltó Szó a Pusztában
ÍGY OLTOTTÁK A COVID ELŐTT AZ EMBERISÉGET
/

A COVID, MINT VÍRUS, ÉS A VAKCINA, MINT MEGOLDÁS ELŐZMÉNYEI

Vagyis mik voltak az előzményei annak, hogy hirtelen ilyen mélységes aljasság áraszthatta el a világot.

A vírus a vallás, és a vakcina pedig az ostya, amiről azt mondják, hogy a Krisztus teste, és a bor, amiről azt mondják, hogy a Krisztus vére, amit ha nem veszel magadhoz, elkárhozol. 

Ezért szükséges hetente oltasd magad, magadhoz vedd, bevedd, felvedd a vallási rendszer által meghatározott vakcinát (ostyát, bort és a halott, istentelen dogmákat), hogy egészséges legyen a lelked, hogy élhess, hogy üdvözülhess.

A másik az iskola, mint vírus és a vakcina a folyamatos tanulás. Ha nem veszed fel a tantárgyakat, és nem vizsgázol, és nem kapsz elismervényt a világban, boldogtalan leszel, nem fogsz érvényesülni, életképtelen leszel, tehát meghalsz.

A szakmák, és a szakmákon belül pedig a technikai fejlesztések folyamatosan mutálódnak, „fejlődnek”. Ezért, ha folyamatosan nem képzed magad, nem veszed fel a legújabb szakmához (mutálódott vírushoz) a legújabb képzéseket, tréningeket (legújabb vakcinát), akkor nem leszel versenyképes, életképtelen leszel, és meghalsz.

Szóval kitalálnak egy életellenes hazugságot, halott rendszereket építenek fel, és elhitetik hogy a rendszer maga az élet, és csak az tudja megadni az életet, a megváltást. 

Az előző (a vallás) a lelki életet tartja rabságban, terrorban, és folyamatosan adagolja a halott szellemi oltást. A másik (iskola, egyetem, tréningek, különböző képzések), a testi létezést tartják terrorban, rabságban, elhitetvén, hogy nélkülük nem tudsz létezni.

Ezek, az emberke által kitalált, mutálódott vírusok, és emberek által kínált oltások előzték meg a jelenlegi vírusokat és oltásokat.