Kategóriák
Minden

ÍGY LÁTTAM MEG A MENNYET

A mennyet kizsákmányolták a vallások. Bezárták annak kapuit, és nem engedik be oda az embereket. Rabul ejtették ezt a fogalmat, és elhitették a hívekkel, hogy majd ott, és majd akkor láthatják meg a mennyet, ha követik az ő utasításaikat. Ez hazugság. Jézus nem erről beszélt.

Ebben az üzenetben elmondom, hol, mikor és hogyan láttam meg a mennyet. Teszem ezt annak érdekében, hogy aki meg szeretné látni azt, betekintést nyerjen oda már most a Mindenható Isten kegyelméből.

Marika írta:
„Szia Attila – Elnézést ha zavarok de nincs időm telefonon beszélni ,mivel dolgozom .A kommenteléshez kicsit sok lett volna az írás .De a menyről kapcsolatban már akartam megkérdezni egyes dolgokat ,de meg előztél ezzel a videóval “ Így láttam meg a mennyet” nagyon megörültem ennek a videónak .Mivel most van egy kis időm ,az én ismeretem alapján leírom amit én megértetem a lélek által ,igaz hogy csak rész szerint van bennűnk az igazság .Nagyon jól mondod hogy a meny nem egy elvont fogalom ,a meny egy létező valóság .A biblia megerősíti hogy a világegyetem nem csak láthatókból áll hanem láthatatlanokból is áll elő Kolos.1:16.A hitt pedig nem a láthatókba hisz hanem a láthatatlanokba .Zsidó 11:1 Az hogy Isten országa nem szemel láthatóan jön el ,mert bennetek van ez nagyon igaz .Mert hitben járunk nem látásban 2Korint.5:7 . Isten betekintést engedett az írások szerint a menybe egy jó néhány embernek .Mivel a meny nincs messze egyikőnktől sem Ap.csel 17: 27 .Pl.Jánosnak,Dánielnek ,Elizeusnak ,Istvának,Mozesnek .Ha a meny itt van nem mesze akkor miért nem látjuk meg ( ez lett volna megint egy kérdésem ) – a kutatásaim alapján ,mert egy másik dimenzióban van = egy átvit értelmű jelentésen ,mindenféle világokat értenek alatta , ami a mi világunkkal párhuzamosan létezik .A Jel. 4:1 – Jézus azt mondta Jánosnak “ jöjj fel ide és megmutatom amik meg kell hogy legyenek ezek után “ Az események nem egy külön bolygón történtek .Jézus halálával a kárpit ketté hasadt Mát.27: 51, Zsidó 6: 19,20. ,vagyis az ó szövetségből úgy jöttünk át az új szövetségbe . Istvánnak is megnyílt a meny és látta Isten fiát állani az Atyja mellett. Ap.csel 7: 54-60; Ap.csel 6:15; Aztán a Dániel 7: 9,10 belátást kapott a menybe ,megnyílt a meny, sőt megerősíti a hófehér hajat amiről János a Jelenésekben is lát Jel.1: 12- 16. Elizeus ,akinek Isten megnyitotta a szemét és az ő szolgájának ,akik meglátták a menyei sereget .2Király.6:15-17. Mózes aki színről színre látta az Istent 5 Móz.33:11. Ezek az emberek olyanok voltak mint mi .Isten megteremtette az embert nem spontán születünk azt mondja hogy “ helyre állítom az embert olyanná amilyenné teremtettem “ . Azért is nem történnek ma nagy csodák mert kiveszett az emberből az emberség . Ezek a szellemi folyamatok olyan megoldást tartalmaznak ,amit a saját életünkre tudunk alkalmazni az úgy megy hogy kiolvassuk az Isten beszédéből ,hogy mi a tanulság belőle és ezeket a tanulságokat bevisszük az életünkbe. Sajnos a mai élet legnagyobb problémája az emberiségnek “ hogy élünk-e vagy csak létezünk “ Kívánom, hogy minél több embernek elérd a szívét a bizonyságtételeiddel, akik üdvözülni akarnak .Atyánk vigyázzon ránk és őrizzen , Isten áldjon!. ”

INGYEN KAPTÁTOK, INGYEN ADJÁTOK.

[mailerlite_form form_id=1]

 

[fwdrap preset_id=”sotet” playlist_id=”KÖZELI” start_playlist_id=”preset” start_track_id=””]