Kategóriák
Uncat

IGAZAD VAN! NEKED VAN IGAZAD! MÁR MEGINT!

Kiáltó Szó a Pusztában
Kiáltó Szó a Pusztában
IGAZAD VAN! NEKED VAN IGAZAD! MÁR MEGINT!
/

Tudtad, hogy bárhogy is döntenél, neked mindig igazad lesz. Ráadásul mindig lesznek olyanok, akik visszaigazolják ezt számodra, és egyetértenek veled. De, kik azok, akik azt mondják, hogy igazad van? Olyan személyek ők, akiknek tökéletes békesség honol a szívükben, teljesen egészségesek, nem félnek semmitől, tisztességesek? Vagy olyanok, akikről köztudott, hogy jobban szeretik magukat, mint embertársaikat, akik hazudnak is annak érdekében, hogy elérjék a céljaikat, és akik rettegnek a vírustól, a betegségektől, de még a saját árnyékuktól is, és akik feltehetően hatalmas félelemben fogják bevégezni földi pályafutásukat?

Mit mondd el a te igazságodról, az a tény, hogy az ilyen emberek igazságával van egyetértésben? Nem azt, hogy fennáll a veszélye annak, hogy becsapod magad, és a hazugságot gondolod igazságnak?

Tudtad, hogy a legtöbb embernek ugyanúgy, mint neked, szintén igaza van, és ők is találnak szövetségeseket, akik egyetértenek az ő igazukkal?

Na de ha az igazság ennyire relatív, és mindenkinek igaza van, hogy lehetséges, hogy mindenki az igazságtalanság miatt panaszkodik?

Tudtad, hogy Isten azt mondja, hogy minden ember igaznak gondolja magát, de csak Ő látja tisztán, honnét származik az ő igazságuk, és talál-e az élet igazságával?

Mi van akkor, ha nem talál a te igazad az élet igazságával, és te nem tudsz erről? Mekkora az esélyed az életre?

Érted már, miért kérte a bölcs király a Mindenható Istent, hogy vizsgálja meg őt, és mutassa meg neki, hogy mi van az ő szívében, hogy még véletlenül se csapja be magát?