Kategóriák
Uncat

HITLER JÓ EMBER VOLT

Kiáltó Szó a Pusztában
Kiáltó Szó a Pusztában
HITLER JÓ EMBER VOLT
/

Tudtad, hogy Hitler is épp olyan jónak gondolta magát, mint te? …mert meg van írva, hogy minden ember igaznak gondolja magát, de egyedül Isten az aki látja, mi van az ember szívében. Mindenki, aki nem Istentől kéri, hogy megláthassa, mi van a lelkében, becsapja, hazugságban tartja magát. És hirtelen jön az utolsó óra, amikor már nem lesz lehetőség megszabadulni a szeméttől, a bűnök terhétől, ami az idő folyamán a lélekre rakódott, és mivel a test halott, elvétetik minden eszköz, amivel az ember elterelhetné figyelmét a saját démonjairól. Így egyszerre ömlik rá minden bűn, és gonoszság, amivel nem akart szembesülni, és ami alól nem kapott feloldozást. Most még van lehetőséged internetezni, filmezni, haverokkal sörözni, születésnapot ünnepelni, konditerembe járni, vagy épp a munkába, vagy a feleséged karjaiba menekülni a szembesülés elől. És ezekkel az eszközökkel olyan örömöt szerezhetsz, amivel elterelheted a figyelmed a lelked valódi állapotáról. Viszont, amikor a test meghal, ezeket az örömöket mind elveszíted, és minden rád szakad, amit egész életedben felhalmoztál.
Vigyázz ember, mert nincs halál. A test halálával az ember lelke, létezés tudata nem semmisül meg, csak átalakul. Pokolivá, illetve mennyeivé változik.
„Rendezd még ma a számlád, hogy visszakaphasd lelked szabadságát,” amíg még van időd. Kérj látást szemeidre, mert ahogy Hitlernek nem volt fogalma, mi volt az ő lelkében, úgy neked sincs fogalmad, mi lapul a lelkedben. És minden, ami rá van tapadva a lelkedre, örökkön veled marad, miután meghal a tested. Az összes bűn, az összes életellenes cselekedet, amit valaha elkövettél, és aminek terhe alól még nem kaptál Istentől valódi feloldozást. Vigyázz, mert nem tudod, mikor jön el számodra az utolsó óra, hisz, ahogy Jézus mondta, úgy jön az, mint éjjel a tolvaj. Abban az órában, amelyben nem számítasz rá. És ha eljött, elveszíted az esélyt a bűneidtől, az ördögeidtől való szabadulásra, amelyek örökre veled maradnak, és gyötörni fognak téged.
Ebben a pillanatban még volt lehetőséged az életet választani, de a holnap nem a tiéd. Még abban sem lehetsz biztos, hogy megéred az estét.
Nincs szükség semmilyen vallásra, semmilyen felekezetre, csak a Teremtőddel, az Élő Istennel szembeni alázatra, és két hajlékony térdre. Ha kérsz tőle látást, megkapod. Nem csak megmutatja, mi lakozik a lelkedben, hanem meg is bocsátja bűneidet, ha kéred, mert, amikor testté lett Jézus Krisztus személyében, az Ő ártatlanul kifolyt vére által kifizette mindenki adósságát, és tartozását, amit az embertársaival szembeni vétkeivel halmozott. Azonban ez csak azok számára igaz, akik hajlandók meglátni, kik ő valójában, és Tőle kérik a látást, és bűneik bocsánatát.
Aki nem kér (látást), nem kap. Aki nem keres, nem is talál. Aki nem zörget, annak nem nyitnak ajtót. Nyomorult mindenki, aki nem éhezi, és nem szomjazza az igazságot, mert nem ismerheti meg azt, és szabaddá sem válhat általa.
Aki kér (látást), mind kap. Aki keres, az talál. Aki zörget, annak ajtót nyitnak. Boldogok, akik éhezik, és szomjazzák az igazságot, mert megismerik azt, és az igazság szabaddá teszi őket.
Ez az írás segíthet meglátni, mi van a szívedben, azonban a döntés teljességgel a te kezedben van.
https://kialtoszo.hu/miert-beteg-a-gyermeked/
Vedd tudomásul , hogy Isten nem fogja rád kényszeríteni sem a bűneid meglátását, sem a bűnbocsánatot, sem az újjászületést! Ő minden eszközt felkínál a szabadulásra. Azonban teljes mértékben rajtad áll, hogy megmaradsz-e a vakságban, a bűneidben, és úgy várod-e az utolsó órát, vagy végérvényesen megszabadulsz azok terhétől.
Bizonyságul hívom ellenetek ma a mennyet és a földet, hogy az életet és a halált adtam előtökbe, az áldást és az átkot: válaszd azért az életet, hogy élhess mind te, mind a te házad népe.
5Moz 3:19
YouTube: Az Élet Kenyeréből – Fájdalmas Ébredés

https://is.gd/FFvONf