Kategóriák
Uncat

HATÉKONY GYÓGYMÓD AZ OLTÁS MELLÉKHATÁSAINAK KEZELÉSÉRE

Kiáltó Szó a Pusztában
Kiáltó Szó a Pusztában
HATÉKONY GYÓGYMÓD AZ OLTÁS MELLÉKHATÁSAINAK KEZELÉSÉRE
/

Egyre többen panaszkodnak az oltás mellékhatásai miatt, amely sok esetben kínos bőrfelszíni elváltozásokban mutatkozik meg. Kissé bátortalanul ugyan, de egyesek arról is beszámolnak, hogy az oltás felvétele után rövid időn belül megbetegedett, és elhunyt valaki az ismerősei, illetve családtagjai közül…

Sokan, akik szenvednek az oltás mellékhatásai miatt, attól a rendszertől várják a megoldást, amelytől a kínos tüneteket produkáló oltást is kapták. Ezáltal beljebb és beljebb kerülnek a korrupt egészségügyi rendszer útvesztőibe, amely egyben életvesztő is mindazok számára, akik még azok után sem fordulnak Istenhez gyógyulásért, hogy a saját bőrükön megtapasztalták, mit jelent emberi rendszereknek és a média hazugságainak hinni.

KEDVES HALLGATÓ, FELHÍVOM A FIGYELMED, HOGY A TARTALOM MIATT EZEKET A FELVÉTELEKET NÉHA LETÖRLI A YOUTUBE ÉS A FACEBOOK. EKKÉPP HA EZEKRŐL A FELÜLETEKRŐL OSZTOD MEG, A TARTALOM CSAK ADDIG LESZ ELÉRHETŐ, AMÍG LE NEM TÖRLIK. EZÉRT JAVASLOM, HOGY A WWW.KIALTOSZO.HU OLDALRÓL OSZD MEG EZEKET A HANGANYAGOKAT, AHOL KÉSŐBB IS MEGHALLGATHATJA BÁRKI, AKINEK SZÜKSÉGE VAN AZOKRA.

Ez a felvétel erről a címről osztható: https://kialtoszo.hu/hatasos-gyogymod/