Kategóriák
Uncat

HÁBORÚBAN A YOUTUBE-bal | Nem eltűnve voltam, hanem letiltva

Kiáltó Szó a Pusztában
Kiáltó Szó a Pusztában
HÁBORÚBAN A YOUTUBE-bal | Nem eltűnve voltam, hanem letiltva
/

Az elmúlt hét alatt három videómat törölték le, és egy hétig semmit sem oszthattam meg a youtube csatornán.

A fenti okok miatt ezentúl a youtubera és a facebookra nem fogok mindent feltölteni, csak a www.kialtoszo.hu oldalra.

Itt az összes hanganyag megtalálható. Azok a felvételek is, amelyeket az elmúlt héten készítettünk Levikével, amelyeket, ha feltöltenék a youtubera, nagy valószínűséggel kapnék egy újabb szankciót. És ez addig történne, míg végül letörölnék a csatornámat.

Ezért mondom azt is, hogy ha valaki megért valamit abból, amit mondunk, és meg szeretné mutatni az ismerőseinek, ne a facebookról, és ne a youtuberól ossza meg, hanem a www.kialtoszo.hu oldalról. Ha teheti, töltse le a felvételt, majd töltse vissza oda, ahova akarja, és küldje el ismerőseinek. A helyzet sajnos mostantól még durvább lesz.

Miután teljesen függővé váltunk a világhálótól, mindent cenzúrázni fognak, és törölnek mindent, ami nem a világból való, hanem fentről, a Jóságos Istentől. Ekképp elmondhatjuk, hogy a világháló közbenjárásával történik a szétválasztódás.

Így akik nem kerülnek be a Krisztus hálójába, azoknak a lelkét fel fogja emészteni a világháló.

Ismételten felhívom a figyelmet, hogy mivel letörölték ezt a három videót a youtuberól, mindenhonnan eltűnt, ahol meg volt osztva. Ezért megkérek szépen mindenkit, hogy ezentúl a www.kialtoszo.hu oldalról ossza meg azokat a tartalmakat, amelyeket megértett, mert úgy talán kicsivel tovább fog keringeni a világhálón, és eljuthat olyan személyekhez is, akiknek még van esélyük meghallani Isten figyelmeztető és életre hívó szavát.

A múlt héten letiltott videókat, meghallgathatjátok a következő címen (a felső három):

https://kialtoszo.hu/a-covid-miatt-youtube-rol-letiltott-videoim-listaja/