Kategóriák
Uncat

FORDÍTOTT BŰNVALLÁS

Kiáltó Szó a Pusztában
Kiáltó Szó a Pusztában
FORDÍTOTT BŰNVALLÁS
/

Ne egymás bűneit valljátok meg, hanem bűneiteket egymásnak.

Nem igaz, hogy a magyarok nem hisznek a bűnvallásban. A legtöbb magyar előszeretettel vallja meg mások bűneit, miközben a sajátjaival nem hajlandó szembenézni. Pedig csak és kizárólag a saját bűneivel kell elszámolnia mindenkinek az utolsó napon. 

Ennek ellenére kevesen vannak, akik a saját bűneiket vallják meg Isten és emberek előtt, mert kívánnak megszabadulni azoktól. 

Aki folyton mások bűneitől akar megszabadulni, sosem lesz szabad. Sem ezen a világon, sem pedig az eljövendőn. 

Amikor az Úristen megvizsgált engem, és megláthattam, ki vagyok valójában, sem időm, sem erőm nem volt arra, hogy másokat hibáztassak bármiért is. Sőt, eszembe sem jutott semmilyen gonoszság, amit mások cselekedtek. Hisz nem is volt ott senki csak Az Élő Isten lelke és én, meg az Én bűnei, amelyek akkora lelki fájdalmat okoztak, amekkorát sosem éreztem testben. 

Vigyázz, mert az utolsó óra úgy fog eljönni, mint éjjel a tolvaj, és ott csak te leszel és azok a bűnök, amelyek a lelkedre tapadnak, mint vérszívó piócák, amelyekkel nem voltál hajlandó szembesülni, és amelyek terhe leránt a mélyre, ha nem rendezed a számlát, amíg még megteheted. 

Jak 5,16: 

„Valljátok meg bűneiteket egymásnak és imádkozzatok egymásért, hogy meggyógyuljatok: mert igen hasznos az igaznak buzgóságos könyörgése.” 

https://kialtoszo.hu/igy-tart-sotetsegben-a-vallas/

https://kialtoszo.hu/halalra-iteltek-utolso-szavai/