Kategóriák
Uncat

FIGYELMEZTETÉS A TÁRSADALOM VEZETŐINEK – videó

Kiáltó Szó a Pusztában
Kiáltó Szó a Pusztában
FIGYELMEZTETÉS A TÁRSADALOM VEZETŐINEK - videó
/

TISZTELT ORVOSOK, POLITIKUSOK, PEDAGÓGUSOK, CELEBEK, ÚJSÁGÍRÓK, VALLÁSI VEZETŐK, KÖZÖSSÉGI ELÖLJÁRÓK ÉS KÖZALKALMAZOTTAK, AKIKRE FIGYELNEK, ÉS FELNÉZNEK AZ EMBEREK!

 

Azokhoz szólok, akik pénzért, megalkuvásból, vagy hatalomvágyból, fejet hajtva az Egészségügyi Világszervezetnek, és a korrupt világhatalomnak, részt vesztek ebben a világméretű bűntényben.

Tudnotok kell, hogy bűnrészességet vállatok az emberek ellen valaha elkövetett legkönyörtelenebb merényletben, amely nem csupán a testi egészségüket és földi létüket veszélyezteti, hanem a lelküket is pusztulással fenyegeti.

Talán most még nem késő irányt váltani, és nyíltan megvallani, hogy milyen utasításra, és milyen érdekből vettetek részt az embertársaitok tömeges megbetegítésében, könyörtelen lemészárlásában, amelyet az egészség, a biztonság, az összefogás és a szeretet nevében népszerűsített a világmédia.

 

Ne feledjétek, hogy ama jutalomnak öröme, amelyet a megbízóitoktól kaptok, olyan, mint a köd, amely, ha előbújik a felhők közül a nap, hamar elszáll.

Ha nem fordultok alázatos szívvel a Teremtő Istenhez és kereszténységünk alapkövéhez, Jézus Krisztus szavához tisztánlátásért, tudnotok kell, hogy továbbra is a saját és az embertársaitok élete ellen hadakoztok, lelketekkel és embertársaitok lelkével játszotok.

 

A történelem ismételten bebizonyította, hogy a népek tengere, amikor rájön, hogy át van verve, nem a kegyelmet hívja segítségül, hanem a törvényt, amelyet kivesz a vezetők kezéből és ellenük fordít.

Nem olyan túl rég, a magyar és a székely öregek, amikor eljött az idejük, megboldogultak, szabad lélekként távoztak a földi életből.

Biztosak lehettek abban, hogy lehetetlen félelemben, tisztátalan lelkiismerettel megboldogulni, amikor a halál pillanata előtt a fejetekre olvassák az élet ellen elkövetett bűneiteket! 

Isten könyörüljön rajtatok!

 

P.S. Nem azért írom ezt a figyelmeztetést, és mutatom meg ezeket a képeket, mert kívánom, hogy bárkivel is ez történjen, hanem azért, hogy aki ezt olvassa, irányt válthasson, amíg nem késő, és ne mondhassa senki, hogy nem volt figyelmeztetve arra, hogy az élet ellen elkövetett bűntény, amiben részt vesz, aminek jutalma a halál.

A fejsze pedig immár a fák gyökerére vettetett. Azért minden fa, a mely jó gyümölcsöt nem terem, kivágattatik és tűzre vettetik.

Máté evangéliuma, 3. fejezet, 10. bekezdés

 

HATÉKONY GYÓGYMÓD AZ OLTÁS MELLÉKHATÁSAINAK KEZELÉSÉRE

Az alábbi kép feltehetően nem Németországban készült, hanem Oroszországban. Ezért csak szemléltető jellegű. Viszont a feliratot érdemes megszívlelni, amíg nem késő.

Egy hazug, istentelen világban, mivel szükség van a szembesülésre, kell, hogy legyenek árulások, de Júdás a bizonyíték arra, hogy jaj annak, aki által lesznek.