Kategóriák
Uncat

FÁJ AZ IGAZSÁG

Kiáltó Szó a Pusztában
Kiáltó Szó a Pusztában
FÁJ AZ IGAZSÁG
/

Képzeld el azt, hogy közlik veled, hogy egy számodra nagyon kedves személy meghalt. Bizonyára mély fájdalmat érzel. Aki közli veled a rossz hírt, félve beszél, mert tudja, hogy fájni fog. Sokan egy ilyen hír hallatára véget vetettek az életüknek.

Valahányszor szembesülnünk kell egy olyan dologgal, ami nincs összhangban a mi világképünkkel, ellenszenvet, vagy épp fájdalmat érzünk. De ma már végtelen sok lehetőség van a szembesülés elkerülésére, az igazság elöli menekülésre. Viszont a szembesülést végleg elkerülni nem lehet. Előbb vagy utóbb mindenki szembe találja magát mindennel, ami elől egy életen keresztül menekült, mindennel amit a szőnyeg alá besepert.

Az igazságot mindenki meg fogja látni. Nem létezik olyan ember a Földön, aki nem fogja meglátni azt. Halála előtt, a halál pillanatában, vagy a halál után mindenki szemtől szemben fog állni az igazsággal. De képzeld el, ha egy kis szembesülés az igazsággal annyira fájt, hogy képes lettél volna meggyilkolni azt a személyt, aki szembesített, mennyire fog fájni, amikor szemtől szembe találod magad a teljes igazsággal.

https://kialtoszo.hu/le-kellett-vagni-a-labat-az-oltasnak-koszonhetoen/