Kategóriák
Uncat

EZEKNEK A SZEMÉLYEKNEK VALÓS HATALMUK VAN VÉGET VETNI A PANDÉMIÁNAK – beszélgetés

Kiáltó Szó a Pusztában
Kiáltó Szó a Pusztában
EZEKNEK A SZEMÉLYEKNEK VALÓS HATALMUK VAN VÉGET VETNI A PANDÉMIÁNAK - beszélgetés
/

Ahhoz, hogy egyáltalán meglássuk a kiutat a jelenlegi helyzetből, szükségszerű megértenünk, hogy az Antikrisztus nem (csak) egy személy.

A gyerekmesék, a média és a szórakoztató ipar által népszerűsített felnőttmesék hozzászoktatták az embereket ahhoz a gondolathoz, hogy jönnie kell egy szuperhősnek, aki mások helyett gondolkodik, dönt, törvényeket hoz, és megoldja a világ problémáit. Viszont ez a szuperhős nem más, mint a Jelenések Könyvének Antikrisztusa, aki a technika eszközeit felhasználva elhiteti az emberekkel, hogy a tudomány vívmányaira, és oltások sorozatára van szükségük ahhoz, hogy megmeneküljenek, ekképp a halálba és a kárhozatba vezényelve emberek sokaságát. A többség pedig még mindig nem veszi észre, hogy ez nem más, mint a tudás fájának halált hozó gyümölcse.

A zsidók egy olyan szabadítóra számítottak, aki összefogja a nemzetet, és fegyverrel harcol a rómaiak ellen. Viszont ez a leírás sokkal inkább illik Hitlerre, Stalinra vagy bármelyik másik diktátorra, aki emberek tömegeit vezette a halálba, mint Jézusra.

A zsidók egy olyan szuperhősre és szuper megoldásra számítottak, amilyent ma is vár a megtévesztett emberiség, de csalódniuk kellett, mint ahogy ma is csalódnia kell mindenkinek, aki nem érti meg, hogy miben különbözik Jézus terve és kijelentése a mai helyzetre megoldást kínáló politikai, tudományos és vallási tekintélyek tervétől.

Az Ég és a Föld Teremtője nyilvánvalóvá tette, hogy kik azok a személyek ma, akiknek megadatott a hatalom, hogy kivezessék az emberiség egy részét abból az állapotból, ahol az emberek többsége már nem fog tudni irányt váltani.

www.kialtoszo.hu/hirlevel