Kategóriák
Uncat

EMBERI FEJ FORMÁJÚ EDÉNYEK – álom

Kiáltó Szó a Pusztában
Kiáltó Szó a Pusztában
EMBERI FEJ FORMÁJÚ EDÉNYEK - álom
/

„Egy hajón ültünk, utaztunk sok emberrel. Aztán egy fekete hajú és szemű, barna bőrű férfi, aki tanár volt, hozott két nagy, fekete szobor szerű, emberi fej formájú edényt. Anyám ott ült mellettem, és a férfi azt mondta, hogy valami szigetről hozta. Nem emlékszem pontosan melyikről, és nekünk szánta. És mondtam, hogy ezek valamiféle bálványok, és kösz, de nekem ez nem kell. Azt mondta, nem baj, majd akkor ők használják, és hogy milyen jó gulyást fognak ebben főzni. Mikor körül néztem, már egy tisztáson ültünk, és elkezdtem nekik mondani, hogy ne csinálják ezt, mert ezek bálvány szobrok, és Isten nagyon utálja ezt, és ennek nem lesz jó vége. De kinevettek, és mondták, hogy hülyeséget beszélek. Erre azt válaszoltam, hogy jó, majd meglátjuk, kinek lesz igaza, mert amit Isten mond, az eddig is megvalósult, és Ő nem hazudik. Ekkor visszakerültünk a hajóra, és az emberek körbeállták az edényeket, és valaki ismerős férfi is oda ment, hiába mondtam, hogy ne tegye. Az edények fölött a tanár elkezdett érthetetlen nyelvet mormolni, és a kezükben volt valami pékárú szerű étel, amit kettétörtek. Utána egy fehérnemű üzletben voltam, és kerestem egy fehér alsót, de csak egy csipkés, sport melltartót találtam, ami ráadásul kicsi volt. Amikor fel akartam venni, az anyag szétmállott a kezemben. Még mondtam is, hogy milyen ócska, kínai anyag ez. Eközben a gyermekkori barátnőm, aki világi, és talán nem is hitt Istenben, a tükör előtt állt, és próbált egy nagyon szép, csipke fehérnemű szettet, amit esküvői ruha alá szoktak felvenni. Csak néztem rá bambán, hogy hogy rá van méret. És mondta, hogy bár nagyon drága, de valakije mondta, hogy ezt vegye meg, mert ez áll neki a legjobban.”

!!! AKIK VISSZAÉLNEK A HOZZÁSZÓLÁSI LEHETŐSÉGGEL, NEM TÉMÁBA ILLŐ, FIGYELEMELTERELŐ BESZÓLÁSOKAT TESZNEK KÖZZÉ, VITÁT PROVOKÁLNAK, AZONNAL TILTOM ERRŐL A CSATORNÁRÓL.

Ha a közzétett tartalmak miatt hirtelen eltűnnék a facebook tengeréből, ne feledjétek, hogy az összes eddig hangfelvétel továbbra is elérhető, és letölthető a következő oldalakon:

www.kialtoszo.hu

www.jelen.fm

www.redcircle.com/kialtoszo

és amíg le nem törlik:

www.youtube.com/kialtoszo

P.S. A tartalmak miatt sajnos bármikor megtörténhet, hogy letiltják ezt az oldalt. Ezért azt javaslom, hogy, akinek van lehetősége, töltse le a fontosabb üzeneteket, majd töltse vissza a saját oldalára, vagy más webfelületekre, ahol később is megtalálhatják azok, akik keresik az igazságot.

Itt kérhetsz értesítést a legújabb üzenetekről:

https://kialtoszo.hu/hirlevel/

A Youtube videókról pedig (amíg még létezni fog) itt:

https://www.youtube.com/kialtoszo?sub_confirmation=1